Jatkuva haku

Voit hakea meille opiskelemaan jatkuvan haun kautta ympäri vuoden.

Jatkuvassa haussa voit hakea, jos

  • sinulla on jo tutkinto
  • haluat vaihtaa alaa
  • sinulla on työelämästä hankittua osaamista
  • olet jäänyt yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa

Koulutukset

Elintarvikealan perustutkinto, meijeriala

Meijeriala on voimakkaan tuotekehityksen, luovien ideoiden ja tulevaisuuden ala. Meijeristinä voit toimia meijeriteollisuudessa mm. maidon vastaanoton ja yhteiskäsittelyn tehtävissä, tuotteiden valmistuksessa tai laadun varmistuksen tehtävissä.

Lue lisää

Metsäalan perustutkinto, metsätalous

Metsuri-metsäpalvelujen tuottajana osaat toimia puiden kaatajana kiinteistö- ja asuinalueilla ja osaat hoitaa talous- ja virkistysmetsiä. Metsuri-metsäpalvelujen tuottajat työskentelevät esimerkiksi metsäpalveluyrityksissä, kaupunkien metsien hoitajina tai itsenäisinä yrittäjinä tiiviissä yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Esihenkilönä/työnopastajana toimiminen esimerkiksi kausityöntekijöille voi olla myös osa työtäsi.

Lue lisää

Elintarvikealan erikoisammattitutkinto

Elintarvikealan erikoisammattitutkinto antaa valmiudet työskennellä elintarviketeollisuuden työnjohto-, esimies- tai asiantuntijatehtävissä. Koulutus on tarkoitettu elintarvikealla työskenteleville, jotka haluavat kehittyä esim. elintarvikealan esimiehenä

Lue lisää

Liikenneopettajan erikoisammattitutkinto

Liikenneopettajan erikoisammattitutkinto on väylä autokouluopettajan ja muiden liikennealan asiantuntijatehtävien ohella myös autokouluyrittäjäksi ja ammatillisen kuljettajakoulutuksen opettajaksi.

Lue lisää

Yhteishaussa olevat koulutukset

Yhteishaku 2022 aikataulu Hakuaika kevään yhteishaussa: 22.2.-22.3.2022 Opiskelijaksi ottamisen tulokset ilmoitetaan hakijoille aikaisintaan: 16.6.2022Opiskelupaikan vastaanottaminen viimeistään: 30.6.2022Varasijat voimassa: 19.8.2022 asti Yhteishaussa mukana ovat elintarvikealan perustutkinto (meijeri), maatalousalan perustutkinto ja metsäalan perustutkinto (metsätalous). Yhteishaussa voi hakea myös harkinnanvaraisen haun kautta. Harkinnanvaraisesta hausta ja tarvittavien liitteiden toimittamisest lisätietoja täällä: https://hami.fi/hakutavat/ Yhteishaussa olevat koulutukset

Lue lisää

Mikäli olet juuri päättänyt peruskoulun, kymppiluokan tai ammatilliseen koulutukseen valmistavan koulutuksen, haet ensisijaisesti yhteishaussa. Voit kuitenkin hakea myös jatkuvissa hauissa, jos niissä on tarjolla sinulle sopiva koulutus.