Puutarha-alan erikoisammattitutkinto, golfkenttämestari

Tutkintonimike
Golfkenttämestari
Kesto
2 vuotta
Opiskelu alkaa
2024-10-23
Laajuus
180 osaamispistettä
Paikkakunta
Lepaa
Hakuaika
Jatkuva haku/monimuotokoulutus
1.6.2024 — 1.9.2024

Sinulleko?


Jos työskentelet urheilunurmialueilla golfkentänhoitajana, apulaiskenttämestarina tai golfkenttämestarina tai jos olet suorittanut golfkentänhoitajan ammattitutkinnon, tämä erikoisammattitutkinto on sinua varten.

Sinustako?

Golfkenttämestarina osaat toimia golfkentänhoidon suunnittelu-, seuranta- ja johtamistehtävissä. Osaat suunnitella ja organisoida golfkentän työt, seurata taloutta sekä suunnitella ja toteuttaa kentänhoidon tehtävät, ympäristöasiat ja turvallisuuden.

Puutarha-alan erikoisammattitutkinto, Golfkentänhoidon osaamisala

Puutarha-alan erikoisammattitutkinto (180 osaamispistettä) muodostuu pakollisesta tutkinnon osasta Puutarha-alan organisaation viestintä (20 osaamispistettä) ja valinnaisista tutkinnon osista (160 osaamispistettä).

Sisällyttämällä puutarha-alan erikoisammattitutkintoon tutkinnon osat Kentänhoidon suunnittelu ja seuranta sekä Esimiehenä toimiminen puutarha-alalla tutkintonimike on Golfkenttämestari.

Puutarha-alan erikoisammattitutkinnon suorittanut osaa toimia vaativissa puutarha-alan ammatillisissa työtehtävissä. Hän osaa soveltaa vahvaa puutarha-alan osaamistaan alan kehittämis-, johtamis- tai erityisosaamista edellyttävissä tehtävissä. Hän osaa toimia puutarha-alan organisaation erilaisissa viestintätehtävissä, tuottaa niihin tarvittavaa materiaalia ja kehittää viestintää.

Golfkenttämestari osaa toimia golfkentänhoidon suunnittelu-, seuranta- ja johtamistehtävissä. Hän osaa suunnitella ja organisoida golfkentän työt, seurata taloutta sekä suunnitella ja toteuttaa kentänhoidon tehtävät, ympäristöasiat ja turvallisuuden.

Toteutustapa:

  • Monimuoto

Hakeutuminen:

1.6.-1.9.2024 (opinnot alkavat 23.10.2024)

Maksullisuus:

Koulutuksen hinta on 800 euroa.

Kysy koulutuksesta

Lehmuskoski Petteri

lehtori / puutarha-ala

+358408392945

petteri.lehmuskoski@hami.fi

Koskinen Pirjo-Maija

lehtori, pedagoginen koordinaattori /puutarha-ala

+358400398074

pirjo-maija.koskinen@hami.fi