Puutarha-alan erikoisammattitutkinto, golfkenttämestari

Tutkintonimike
Golfkenttämestari
Kesto
2 vuotta
Laajuus
180 osaamispistettä
Paikkakunta
Lepaa

Sinulleko?


Jos työskentelet urheilunurmialueilla golfkentänhoitajana, apulaiskenttämestarina tai golfkenttämestarina tai jos olet suorittanut golfkentänhoitajan ammattitutkinnon, tämä erikoisammattitutkinto on sinua varten.

Sinustako?

Golfkenttämestarina osaat toimia golfkentänhoidon suunnittelu-, seuranta- ja johtamistehtävissä. Osaat suunnitella ja organisoida golfkentän työt, seurata taloutta sekä suunnitella ja toteuttaa kentänhoidon tehtävät, ympäristöasiat ja turvallisuuden.

Puutarha-alan erikoisammattitutkinto, Golfkentänhoidon osaamisala

Puutarha-alan erikoisammattitutkinto (180 osaamispistettä) muodostuu pakollisesta tutkinnon osasta Puutarha-alan organisaation viestintä (20 osaamispistettä) ja valinnaisista tutkinnon osista (160 osaamispistettä).

Sisällyttämällä puutarha-alan erikoisammattitutkintoon tutkinnon osat Kentänhoidon suunnittelu ja seuranta sekä Esimiehenä toimiminen puutarha-alalla tutkintonimike on Golfkenttämestari.

Puutarha-alan erikoisammattitutkinnon suorittanut osaa toimia vaativissa puutarha-alan ammatillisissa työtehtävissä. Hän osaa soveltaa vahvaa puutarha-alan osaamistaan alan kehittämis-, johtamis- tai erityisosaamista edellyttävissä tehtävissä. Hän osaa toimia puutarha-alan organisaation erilaisissa viestintätehtävissä, tuottaa niihin tarvittavaa materiaalia ja kehittää viestintää.

Golfkenttämestari osaa toimia golfkentänhoidon suunnittelu-, seuranta- ja johtamistehtävissä. Hän osaa suunnitella ja organisoida golfkentän työt, seurata taloutta sekä suunnitella ja toteuttaa kentänhoidon tehtävät, ympäristöasiat ja turvallisuuden.

Toteutustapa:

  • Monimuoto

Hakeutuminen:

Monimuotokoulutus: haku seuraavan kerran vuonna 2024

Maksullisuus:

Koulutuksen hinta on 800 euroa.

Kysy koulutuksesta

Lehmuskoski Petteri

lehtori / puutarha-ala

+358408392945

petteri.lehmuskoski@hami.fi

Koskinen Pirjo-Maija

lehtori, pedagoginen koordinaattori /puutarha-ala

+358400398074

pirjo-maija.koskinen@hami.fi