Kulkuyhteydet

Evo

Evolle pääsee parhaiten perille autolla.
Linja-autolla Evolle pääsee koulupäivinä Lammin kautta. Lammille on hyvät yhteydet Lahdesta, Hämeenlinnasta ja Tampereelta päin.

Lammi–Evo-reitin aikataulut löytyvät Pekolan liikenteen sivuilta , ja oppilaitoksen pysäkki on nimeltään Evo, opisto. Pysäkki sijaitsee Evokeskuksen edustalla eli se on aivan kampuksen ytimessä.

Lepaa

Lepaalle pääsee linja-autolla, jonka lähtö on Hämeenlinnan linja-autoasemalta ja Hämeenlinnan rautatieasemalta.

Oppilaitoksen pysäkki sijaitsee osoitteessa Lepaantie 129, 14610 Lepaa. Pysäkki löytyy Toimisto-rakennuksen läheisyydessä olevasta liikenneympyrästä. Joukkoliikenteen aikataulut löytyvät esimerkiksi Hämeenlinnan kaupungin sivuilta.

Mustiala

Mustialan vierestä (noin 500m) kulkee tie nro 10, jossa on pikavuoropysäkit Mustialan kohdalla tien molemmin puolin. Turku-Hämeenlinna tietä Mustialasta on matkaa Forssaan noin 10 km ja Tammelan kirkonkylän keskustaan noin 1,5 km, josta kulkee linja-autovuoroja myös Forssaan.

Bussivuoroja voit katsoa esimerkiksi Matkahuollon tai Matka.fi sivuilta.

Lähin juna-asema on Humppilassa, johon on matkaa noin 30 km. Humppilan rautatieasemalle kulkee Forssasta linja-autovuoroja.

Pysäköintiin saa käyttää vain opiskelijoille osoitettuja pysäköintialueita. Turha liikkuminen moottoriajoneuvoilla piha-alueilla on kielletty. Siirtymiin alueella ei käytetä moottoriajoneuvoja (esimerkiksi Huttulaan ruokatunnilla). Mustialan kampusalueella on 30 km:n nopeusrajoitus.

Sairio, Hämeenlinna

Sairion kampuksen osoite on Kankaistenkatu 33 C.
Kampuksen etäisyys rautatieasemalle on noin kaksi kilometriä ja linja-autoasemalle noin 2,7 kilometriä.

Julkinen liikenne kulkee Hämeenlinnassa hyvin ja lähin linja-autopysäkki on Aulangontiellä Kankaistenkadun risteyksen tuntumassa, noin viiden minuutin kävelymatkan päässä koulusta. Joukkoliikenteen aikataulut löytyvät esimerkiksi Hämeenlinnan kaupungin sivuilta.

Hämeenlinna, Korkeakoulukeskus

Korkeakoulukeskukseen pääset keskustasta helposti paikallisliikenteen linja-autolla. Joukkoliikenteen aikataulut löytyvät esimerkiksi Hämeenlinnan kaupungin sivuilta.