Kulkuyhteydet

Evo

Evolle pääsee parhaiten perille autolla.
Linja-autolla Evolle pääsee koulupäivinä Lammin kautta. Lammille on hyvät yhteydet Lahdesta, Hämeenlinnasta ja Tampereelta päin.

Lammi – Evo aikataulut löytyvät Pekolan liikenteen sivuilta https://www.pekolanliikenne.fi/lammi-evo/ ja oppilaitoksen pysäkki on nimeltään Evo, opisto. Pysäkki sijaitsee Evokeskuksen edustalla eli se on aivan kampuksen ytimessä

Lepaa

Lepaalle pääsee linja-autoilla, lähtö Hämeenlinnan linja-autoasemalta ja Hämeen rautatieasemalta.
Oppilaitoksen pysäkki sijaitsee osoitteessa Lepaantie 129, 14610 Lepaa. Pysäkki löytyy Toimisto –rakennuksen läheisyydessä olevasta liikenneympyrästä. Läheltä myös löytyy Kivitalo-asuntola ja opiskelijoiden parkkipaikka.

Mustiala

Mustialan vierestä (noin 500m) kulkee tie nro 10, jossa on pikavuoropysäkit Mustialan kohdalla tien molemmin puolin. Turku- Hämeenlinna tietä Mustialasta on matkaa Forssaan noin 10 km ja Tammelan kirkonkylän keskustaan noin 1,5 km, josta kulkee linja-autovuoroja myöskin Forssaan. Lähin juna-asema on Humppilassa, johon on matkaa noin 30 km. Humppilan rautatieasemalle kulkee Forssasta linja-autovuoroja.

Pysäköintiin saa käyttää vain opiskelijoille osoitettuja pysäköintialueita. Turha liikkuminen moottoriajoneuvoilla piha-alueilla on kielletty. Siirtymiin alueella ei käytetä moottoriajoneuvoja (esimerkiksi Huttulaan ruokatunnilla). Mustialan kampusalueella on 30 km:n nopeusrajoitus. Sähkötolppapaikan voi vuokrata ammattikorkeakoulun opiskelijoiden ylläpitämältä oppilaskunnalta.

Sairio, Hämeenlinna

Hamin meijerialan kampus sijaitsee Hämeenlinnan kaupunkialueella, Sairion kaupunginosassa aivan aulangonmetsän kupeessa. Koulun osoite on Kankaistenkatu 33c.
Matkaa rautatieasemalta tulee noin kaksi kilometriä, ja linja-autoasemalta 2,7 kilometriä.
Julkinen liikenne kulkee Hämeenlinnassa hyvin, ja koulua lähin linja-autopysäkki on Aulangontiellä Kankaistenkadun risteyksen tuntumassa, noin viiden minuutin kävelymatkan päässä koulusta.
Joukkoliikenteen aikataulut löytyvät esimerkiksi täältä:
https://www.hameenlinna.fi/asuminen-ja-ymparisto/joukkoliikenne/ 

Hämeenlinna, Korkeakoulukeskus

Korkeakoulukeskukseen pääset keskustasta helposti paikallisliikenteen bussilla. Katso aikataulut Hämeenlinnan joukkoliikenteen sivuilta.