Kulkuyhteydet

Evo

Evolle pääsee parhaiten perille autolla.
Linja-autolla Evolle pääsee koulupäivinä Lammin kautta. Lammille on hyvät yhteydet Lahdesta, Hämeenlinnasta ja Tampereelta päin.

Lammi – Evo aikataulut löytyvät Pekolan liikenteen sivuilta ja oppilaitoksen pysäkki on nimeltään Evo, opisto. Pysäkki sijaitsee Evokeskuksen edustalla eli se on aivan kampuksen ytimessä.

Lepaa

Lepaalle pääsee linja-autolla, jonka lähtö on Hämeenlinnan linja-autoasemalta ja Hämeenlinnan rautatieasemalta.
Oppilaitoksen pysäkki sijaitsee osoitteessa Lepaantie 129, 14610 Lepaa. Pysäkki löytyy Toimisto –rakennuksen läheisyydessä olevasta liikenneympyrästä.

Mustiala

Mustialan vierestä (noin 500m) kulkee tie nro 10, jossa on pikavuoropysäkit Mustialan kohdalla tien molemmin puolin. Turku-Hämeenlinna tietä Mustialasta on matkaa Forssaan noin 10 km ja Tammelan kirkonkylän keskustaan noin 1,5 km, josta kulkee linja-autovuoroja myös Forssaan. Lähin juna-asema on Humppilassa, johon on matkaa noin 30 km. Humppilan rautatieasemalle kulkee Forssasta linja-autovuoroja.

Pysäköintiin saa käyttää vain opiskelijoille osoitettuja pysäköintialueita. Turha liikkuminen moottoriajoneuvoilla piha-alueilla on kielletty. Siirtymiin alueella ei käytetä moottoriajoneuvoja (esimerkiksi Huttulaan ruokatunnilla). Mustialan kampusalueella on 30 km:n nopeusrajoitus.

Sairio, Hämeenlinna

Sairion kampuksen osoite on Kankaistenkatu 33 C.
Kampuksen etäisyys rautatieasemalle on noin kaksi kilometriä ja linja-autoasemalle noin 2,7 kilometriä.
Julkinen liikenne kulkee Hämeenlinnassa hyvin ja lähin linja-autopysäkki on Aulangontiellä Kankaistenkadun risteyksen tuntumassa, noin viiden minuutin kävelymatkan päässä koulusta. Joukkoliikenteen aikataulut löytyvät esimerkiksi Hämeenlinnan kaupungin sivuilta.

Hämeenlinna, Korkeakoulukeskus

Korkeakoulukeskukseen pääset keskustasta helposti paikallisliikenteen linja-autolla. Joukkoliikenteen aikataulut löytyvät esimerkiksi Hämeenlinnan kaupungin sivuilta.