Elintarvikeala

Tervetuloa opiskelemaan elintarvikealaa!

Joustavat opinnot mahdollistavat juuri sinun näköisesi opintopolun rakentamisen. Opinnot ovat monipuolisia ja pystyt erikoistumaan sinua kiinnostaviin aiheisiin. Tiesitkö muuten, että HAMI on Suomen ainoa oppilaitos, josta valmistuu meijerialan ammatillisen perustutkinnon suorittaneita meijeristejä?

Alta voit lukea millaisia elintarvikealan koulutuksia tarjoamme, ja mikä voisi sopia juuri sinun tarpeisiisi.

Tutkintoihin ja koulutuksiin aukeaa hakuja eri aikoihin, ja päivitämme niitä verkkosivuillemme. Perustutkintoon voit hakea yhteishaun aikana. Voit ottaa yhteyttä HAMIn opinto-ohjaajiin (hami-opot@hami.fi), jos haluat lisätietoja tutkinnoista ja niiden hakuajoista.

Perustutkinnot

Perustutkinnot on tarkoitettu henkilöille, joilla ei ole vielä alan koulutusta tai kokemusta. Koulutukseen voi hakea yhteishaun aikana.

Opetusmeijeri. Opettaja ja opiskelija jäätelökoneen kanssa keskellä. Pari opiskelijaa katsoo vierestä. Kaikilla valkoiset suojavaatteet päällä.
Ensimmäisen vuoden perustutkinto-opiskelijat tutkivat jäätelökonetta lehtori Merja Leikkaisen opastuksella.

Ammattitutkinnot

Ammattitutkinto on pääsääntöisesti tarkoitettu alalla jo toimivalle henkilölle, jolla on tarve hankkia lisää ammattitaitoa.

Erikoisammattitutkinto

Erikoisammattitutkinto antaa ammattitutkintoa syvällisempää ammatin hallintaa ja monialaista osaamista. Erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä.

Elintarvikealan erikoisammattitutkinto

Täydennyskoulutukset

Täydennyskoulutukset on työelämään yhteensopivia koulutuksia. Ne tehdään usein yritysten kanssa yhteistyössä.


HAMIssa opiskelu

Me HAMIssa haluamme, että sinulla on mahdollisimman mukava opiskella ja hyvinvointisi on meille on tärkeää. Tarjoamme esimerkiksi mahdollisuuden asua kampusten asuntoloissa. Lue lisää HAMIssa opiskelusta.

Iso tila, jossa erilaisia laitteita. Ihmisiä seisoo kuuntelemassa opetusta.
Sairion opetusmeijeri