Mitä
Opintojen myötä opit tislauksen teoriaa sekä käytäntöä. Pääset harjoittelemaan oikean tislaimen käyttöä ja erilaisten raaka-aineiden hyödyntämistä tislausprosessissa.
Kenelle
Koulutus on tarkoitettu alkoholijuomien valmistuksen parissa työskenteleville tai alalle suuntaaville.
Tutkinnon osan suoritettuasi osaat:
- työskennellä yrityksen tuotantosuunnan mukaisessa tisleiden valmistusprosessissa
- valmistaa yrityksen tuotantosuunnan mukaisia tisleitä
- noudattaa alkoholijuomien tuotantoa ohjaavaa lainsäädäntöä
Aikataulu
Opiskelu alkaa maanantaina 22.4.2024.
Opiskeluiden kesto on yhteensä kolme lähipäivää, sisältäen yhden teoriapäivän ja kaksi käytännön päivää.
- Kaikille yhteinen teoriapäivä maanantaina 22.4.2024
- Henkilökohtaiset/ryhmäkohtaiset käytännön päivät ovat joko tiistai-keskiviikko 23.-24.4. tai torstai-perjantai 25.-26.4.
Maksullisuus
Tutkinnon osan suorittaminen maksaa 250 euroa.
Hakeutuminen
Haku on auki 5.4.2024 asti.
Kysy lisää
Koskinen Pirjo-Maija
lehtori, pedagoginen koordinaattori /puutarha-ala
+358400398074
Tisleiden valmistaminen on osa elintarvikejalostuksen ammattitutkintoa, alkoholijuomien valmistuksen osaamisalaa. Tutkinnon osa arvioidaan osaamisen näytöllä joko työpaikalla tai oppilaitoksen oppimisympäristössä. Suoritetusta opinnosta saa todistuksen ja mikäli haluaa jatkaa opintoja ja suorittaa koko tutkinnon (120 osp), voidaan tämä suoritus (30 osp) tunnustaa osaksi opintoja.