Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto, alkoholijuomien valmistus

Kesto
2 vuotta
Opiskelu alkaa
2024-09-10
Laajuus
120 osaamispistettä
Paikkakunta
Lepaa
Hakuaika
Jatkuva haku/monimuotokoulutus
18.3.2024 — 28.6.2024

Sinulleko?

Olet kiinnostunut alkoholijuomien pientuotannosta, alan lainsäädännöstä ja tilaviinien prosessiosaamiseen liittyvästä koulutuksesta.

Sinustako?

Valmistuttuasi olet kotimaisten alkoholijuomien tuotantoon erikoistunut osaaja, joka toimii itsenäisenä yrittäjänä tai viinitilan tai panimon työntekijänä. Osaat valmistaa tilaviinejä, siidereitä, liköörejä, tisleitä tai pienpanimotuotteita.

Alkoholijuomien valmistuksen osaamisala

Opetus on monimuotoista ja se koostuu koulutusjaksoista (2-5 pvä/kk) Lepaan viinitilalla, etäopiskelusta verkossa, opintoretkistä ja yritysvierailuista.

Tilaviini- ja pienpanimokoulutusta on järjestetty Hämeen ammatti-instituutissa jo lähes 20 vuotta. Ammattimaiseen tuotantoon suunnitellut tilat ja laitteet antavat hyvät lähtökohdat opintoihin sekä näkökulman tilaviiniyrittäjänä toimimiseen.

Toteutustapa:

Monimuoto

Hakeutuminen:

Monimuotototeutus: 18.3.-28.6.2024 (koulutus alkaa 10.9.2024)

Maksullisuus:

Koulutuksen hinta on 750 euroa

Kysy lisää koulutuksesta

Koskinen Pirjo-Maija

lehtori, pedagoginen koordinaattori /puutarha-ala

+358400398074

pirjo-maija.koskinen@hami.fi