Kumppanit ja verkostot

Yhteistyö

Hämeen ammatti-instituutti on aktiivinen toimija erilaisissa seudullisissa ja valtakunnallisissa verkostoissa. Toimimme aktiivisesti yhteistyössä yritysten, julkisen sektorin toimijoiden, yhdistysten, säätiöiden ja muiden oppilaitosten kanssa koulutuksen kehittämiseksi.

Yhteistyö työelämän edustajien kanssa on toimintamme kulmakiviä. Työpaikalla järjestettävän koulutuksen laadun kehittämiseksi HAMIssa toimii työelämäedustajista koottu ohjausryhmä. Solmimme kumppanuuksia edustamiemme alojen keskeisten yhteistyötahojen kanssa ja kansainvälisten hankkeiden myötä kumppanuuksia solmitaan myös ulkomaille.

Välkky-kumppanuusverkosto

Välkky-kumppanuusverkosto perustettiin elokuussa 2010. Sopimuksella oppilaitokset sitoutuvat yhdessä kehittämään toisen asteen ammatillista koulutusta ja siihen kytkeytyvää työelämän kehittämis- ja palvelutehtävää. Verkostoon kuuluvat Ammattiopisto Tavastia, Eerikkilän Urheiluopisto, Faktia / Forssan ammatti-instituutti, Hevosopisto, Hyria koulutus, Hämeen ammatti-instituutti, Kiipulan ammattiopisto ja Valkeakosken ammatti- ja aikuisopisto.

Kumppanuussopimukset

HAMIlla on kumppanuussopimukset seuraavien yritysten kanssa:

Stadin ammattiopisto
Kytäjä Golf Oy
​​​​​​​KOTO Spirits Oy
Valio Oy
Suomen Siirtolapuutarhaliitto
Pelto-Seppälän tila
Savottasudet