Työpaikkaohjaajat

Työpaikkaohjaajan rooli opiskelijan ohjauksessa on tärkeä. Tehtävään kuuluu monta eri osa-aluetta ja vastuuta. On tärkeää tietää työelämässä oppimisen käytännöt ammatillisessa koulutuksessa. Tältä sivulta löydät koulutuksen sekä materiaalia tukemaan työpaikkaohjaajan tehtävää.

Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen -tutkinnon osa

Meillä HAMIssa voit suorittaa Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen -tutkinnon osan, jos haluat kehittyä työpaikkaohjaajan tehtävässäsi. Koulutus soveltuu työpaikkaohjaajina aloittaville henkilöille sekä jo pidempään toimineille työpaikkaohjaajille. Tutkinnon osa toteutetaan kokonaan verkossa ja sen opiskelun voit aloittaa oman aikataulun mukaan. Tarkemmat tiedot löydät esitteestä. Ilmoittautumiset alla olevasta painikkeesta.

Materiaaleja työpaikkaohjaajille ja arvioijille

Voit myös tutustua alla oleviin materiaaleihin ja hyödyntää niitä opiskelijoiden ohjaamisessa ja arvioinnissa työpaikalla. Lisää materiaalia löydät Ohjaan.fi -sivustolta, joka on osa Parasta osaamista -hanketta. Hanke on valtakunnallinen ja sen materiaalit on tarkoitettu tueksi ammatillisen koulutuksen opetus- ja ohjaushenkilöstölle. Hankkeeseen voit tutustua tarkemmin täältä.

Kysy lisää!

Haltia Pia-Maria

vararehtori

+358400807558

pia-maria.haltia@hamk.fi

Hopeapuro Kanerva

koulutussuunnittelija / HAMIn hallinto

+358505745197

kanerva.hopeapuro@hamk.fi