Hankkeet

Hankkeiden avulla kehitetään ammatillisen koulutuksen sisältöjä, tehdään aluekehitystyötä, sparrataan yrityksiä sekä lisätään yritysten ja opiskelijoiden välistä yhteistyötä.
Olemme mukana niin alueellisissa kuin valtakunnallisissa hankkeissa.

Muutoksen kesyttäjä -hanke 1.8.2020-31.12.2022 (ESR)

Muutoksen kesyttäjä -hanke (ESR) on alkanut. Muutoksen kesyttäjä -hankkeen tavoitteet ovat 1) yritysten auttaminen jaloilleen koronan jälkeen, 2) yritysten henkilöstön ja yksinyrittäjien työhyvinvoinnin tukeminen sekä 3) verkoston ja vuorovaikutuksellisuuden vahvistaminen. Toteutusaika on 1.8.2020 – 31.12.2022. Jos haluat yritykseesi sparrausta, keskustelukumppania, henkilöstön työhyvinvoinnin edistämistä tai vaikkapa uusia verkostoja niin ilmoittaudu mukaan!  Hankkeen rahoitus tulee EU:n Sosiaalirahastolta ja Hämeen Ely-keskukselta.

Lue lisää Muutoksen kesyttäjä -hankkeesta

Tulosta laadulla (9.12.2019-31.12.2021)

Hankkeen aikana kehitetään ammatillisen koulutuksen laatustrategian viitoittamia laadunhallinnallisia sisältöjä, kuten organisaatioiden laatukulttuuria ja vertaisoppimista, ennakointia, asiakaslähtöisyyttä, mittaamista ja seurantaa.

Hankeverkostossa ovat HAMIn lisäksi mukana Ahlmanin koulun Säätiö, Hevosopisto Oy, Kiipulasäätiö, Koulutuskuntayhtymä Tavastia, Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä, SASKY koulutuskuntayhtymä sekä Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymä (hankkeen koordinaattori).

Opetushallitus on myöntänyt hankkeelle ammatillisen koulutuksen laatustrategian toteuttamiseen tarkoitettua valtionavustusta.