Elintarvikealan perustutkinto, liha-ala

Tutkintonimike
Lihatuotteiden valmistaja
Kesto
3 vuotta (henkilökohtaisesta osaamisen kehittämissuunnitelmasta riippuen)
Laajuus
180 osaamispistettä
Paikkakunta
Sairio, Hämeenlinna
Hakuaika
Jatkuva haku

Mitä

Lihatuotteiden valmistajana työskentelet esimerkiksi lihanleikkaamoissa, lihavalmistetuotannossa tai teurastamoissa tai lihan käsittely- ja myyntitehtävissä.

Kenelle

Liha-alan ja muille elintarvikealan työntekijöille

Perustutkinnon suorittaminen on paras tapa varmistaa henkilöstön osaaminen liha- ja elintarvikealalla.

Elintarvikealan perustutkinnon suorittaminen varmistaa työntekijän laaja-alaisen osaamisen ja koko elintarvikeketjun tuntemuksen. Elintarvikealan perustutkinnon suorittaminen oppisopimuskoulutuksena on tehokas tapa kouluttaa yritykselle myös uusia työntekijöitä tai laajentaa nykyisen henkilöstön osaamista.

Koulutusta tarjotaan yrityskohtaisina tai alueellisina (usean yrityksen yhteinen koulutus) toteutuksina.

Toteutustapa

Monimuoto

Hakeutuminen

Oppisopimuskoulutukseen ei ole tällä hetkellä hakua auki. Ota yhteyttä Markus Yli-Hemminkiin (markus.yli-hemminki@hami.fi) saadaksesi lisätietoja koulutuksesta.

Maksullisuus

Ei maksua

Kysy koulutuksesta

Yli-Hemminki Markus

lehtori / liha-ala

+358504617503

markus.yli-hemminki@hami.fi

Malmivirta Helena

lehtori / liha-ala

+358 50 430 6116

helena.malmivirta@hami.fi