
Sinulleko?
Oletko uusi työntekijä liha-alalla ja haluat oppia alan perusteet.
Sinustako?
Lihatuotteiden valmistajana työskentelet esimerkiksi lihanleikkaamoissa, lihavalmistetuotannossa tai teurastamoissa tai lihan käsittely – ja myyntitehtävissä

Liha-alan osaajaksi!
Perustutkinnon suorittaminen on paras tapa varmistaa henkilöstön osaaminen liha- ja elintarvikealalla.
Elintarvikealan perustutkinnon suorittaminen varmistaa työntekijän laaja-alaisen osaamisen ja koko elintarvikeketjun tuntemuksen. Elintarvikealan perustutkinnon suorittaminen oppisopimuskoulutuksena on tehokas tapa kouluttaa yritykselle myös uusia työntekijöitä tai laajentaa nykyisten henkilöiden osaamista.
Koulutusta tarjotaan yrityskohtaisina tai alueellisina (usean yrityksen yhteinen koulutus) toteutuksina.
Toteutustapa
- Monimuoto
Hakeutuminen
Oppisopimuskoulutuksen hakuaika:
1.9.-30.9.2023
Maksullisuus
Ei maksua
Kysy koulutuksesta

