Elintarvikealan perustutkinto, liha-ala

Tutkintonimike
Lihatuotteiden valmistaja
Kesto
3 vuotta
Laajuus
180 osaamispistettä
Paikkakunta
Sairio, Hämeenlinna
Hakuaika
1.9.2023 — 30.9.2023

Sinulleko?

Oletko uusi työntekijä liha-alalla ja haluat oppia alan perusteet.

Sinustako?

Lihatuotteiden valmistajana työskentelet esimerkiksi lihanleikkaamoissa, lihavalmistetuotannossa tai teurastamoissa tai lihan käsittely – ja myyntitehtävissä

Liha-alan osaajaksi!

​Perustutkinnon suorittaminen on paras tapa varmistaa henkilöstön osaaminen liha- ja elintarvikealalla.

Elintarvikealan perustutkinnon suorittaminen varmistaa työntekijän laaja-alaisen osaamisen ja koko elintarvikeketjun tuntemuksen. Elintarvikealan perustutkinnon suorittaminen oppisopimuskoulutuksena on tehokas tapa kouluttaa yritykselle myös uusia työntekijöitä tai laajentaa nykyisten henkilöiden osaamista.

Koulutusta tarjotaan yrityskohtaisina tai alueellisina (usean yrityksen yhteinen koulutus) toteutuksina.

Toteutustapa

  • Monimuoto

Hakeutuminen

Oppisopimuskoulutuksen hakuaika:

1.9.-30.9.2023

Maksullisuus

Ei maksua

Kysy koulutuksesta

Yli-Hemminki Markus

lehtori / liha-ala

+358 50 461 7503

markus.yli-hemminki@hami.fi

Malmivirta Helena

lehtori / liha-ala

+358 50 430 6116

helena.malmivirta@hami.fi