Elintarvikealan perustutkinto, elintarviketeknologia

Tutkintonimike
Elintarvikkeiden valmistaja
Kesto
3 vuotta (henkilökohtaisesta osaamisen kehittämissuunnitelmasta riippuen)
Laajuus
180 osaamispistettä
Paikkakunta
Sairio, Hämeenlinna
Hakuaika
Jatkuva haku

Sinulleko?

Olet uusi työntekijä valmisruokayrityksessä ja haluat oppia alan perusteet.

Sinustako?

Elintarvikkeiden valmistajana työskentelet valmistus-, pakkaus- ja varastointitehtävissä elintarviketuotantolaitoksissa tai elintarviketeollisuudessa tai elintarvikeliikkeiden myynti- ja esittelytehtävissä.

Elintarviketeknologian osaajaksi!

​Perustutkinnon suorittaminen on paras tapa varmistaa henkilöstön osaaminen elintarvikealalla.

Elintarvikealan perustutkinnon suorittaminen varmistaa työntekijän laaja-alaisen osaamisen ja koko elintarvikeketjun tuntemuksen. Elintarvikealan perustutkinnon suorittaminen oppisopimuskoulutuksena on tehokas tapa kouluttaa yritykselle myös uusia työntekijöitä tai laajentaa nykyisten henkilöiden osaamista.

Koulutusta tarjotaan yrityskohtaisina tai alueellisina (usean yrityksen yhteinen koulutus) toteutuksina.

Opintojen sisältö

Hakeminen

Aloituspaikat: –
Hakuaika alkaa: Ota yhteyttä: Markus Yli-Hemminki, puh. 050 461 7503
Hakuaika päättyy: –
Valintakokeet: Ei valintakoetta
Tulokset: –
Paikan vastaanotto: –
Opiskelu alkaa: Yksilöllisesti

Jatkuva haku. Koulutusta tarjotaan yrityskohtaisina tai alueellisina (usean yrityksen yhteinen koulutus) toteutuksina.

Ota yhteyttä

Yli-Hemminki Markus

lehtori / liha-ala

+358 50 461 7503

markus.yli-hemminki@hamk.fi