Elintarvikealan perustutkinto, elintarviketeknologia

Tutkintonimike
Elintarvikkeiden valmistaja
Kesto
3 vuotta (henkilökohtaisesta osaamisen kehittämissuunnitelmasta riippuen)
Laajuus
180 osaamispistettä
Paikkakunta
Sairio, Hämeenlinna
Hakuaika
Jatkuva haku
Yhteishaku

Sinulleko?

Olet uusi työntekijä valmisruokayrityksessä ja haluat oppia alan perusteet.

Sinustako?

Elintarvikkeiden valmistajana työskentelet valmistus-, pakkaus- ja varastointitehtävissä elintarviketuotantolaitoksissa tai elintarviketeollisuudessa tai elintarvikeliikkeiden myynti- ja esittelytehtävissä.

Elintarviketeknologian osaajaksi!

​Perustutkinnon suorittaminen on paras tapa varmistaa henkilöstön osaaminen elintarvikealalla.

Elintarvikealan perustutkinnon suorittaminen varmistaa työntekijän laaja-alaisen osaamisen ja koko elintarvikeketjun tuntemuksen. Elintarvikealan perustutkinnon suorittaminen oppisopimuskoulutuksena on tehokas tapa kouluttaa yritykselle myös uusia työntekijöitä tai laajentaa nykyisten henkilöiden osaamista.

Koulutusta tarjotaan yrityskohtaisina tai alueellisina toteutuksina (usean yrityksen yhteinen koulutus).

Toteutustapa

  • Monimuoto

Maksullisuus

Ei maksua

Kysy koulutuksesta

Yli-Hemminki Markus

lehtori / liha-ala

+358 50 461 7503

markus.yli-hemminki@hami.fi

Malmivirta Helena

lehtori / liha-ala

+358 50 430 6116

helena.malmivirta@hami.fi