Elintarvikealan erikoisammattitutkinto

Kesto
2 vuotta (henkilökohtaisesta osaamisen kehittämissuunnitelmasta riippuen)
Opiskelu alkaa
2024-02-15
Laajuus
180 osaamispistettä
Paikkakunta
Sairio, Hämeenlinna
Hakuaika
Jatkuva haku/monimuotokoulutus
1.11.2023 — 31.12.2023

Sinulleko?

Elintarvikealan erikoisammattitutkinto antaa valmiudet työskennellä elintarviketeollisuuden työnjohto-, esimies- tai asiantuntijatehtävissä. Koulutus on tarkoitettu elintarvikealla työskenteleville, jotka haluavat kehittyä elintarvikealan esimiehenä, käynnissäpidon esimiehenä, tuotekehityksessä tai tuotannon suunnittelussa.

Sinustako?

Koulutuksessa opitaan elintarvikealan toimintaprosessiin vaikuttavat tekijät kuten toiminnan suunnittelua, kannattavaa toimintaa, laadunhallintaa, omavalvontaa, lainsäädäntöä, riskienhallintaa ja työturvallisuutta. Lisäksi perehdytään kahteen valinnaiseen osaan kokonaisuuteen eli tehdaspalveluun, tuotekehitykseen, esimiestyöhön tai tuotannon suunnitteluun.

Elintarvikealan erikoisammattitutkinto

Elintarvikealan  erikoisammattitutkinnon  suorittaneella  henkilöllä  on  laaja-alaiset  taidot työskennellä elintarvikealalla monipuolisissa tuotanto-, asiantuntija- tai esimiestehtävissä. Hän osaa  toimia  elintarvikealan  vaihtelevissa  ja  haasteellisissa  työtehtävissä  yrityksen  prosessien mukaisesti, menetelmät hyvin halliten. Hän kehittää ja ohjaa vastuualueensa prosessia siten kuin kunkin yrityksen toimintaohjeet sekä tavoitteet edellyttävät. Hän toimii työssään voimassaolevan lainsäädännön ja annettujen ohjeiden mukaisesti.

Valinnaisista tutkinnon osista riippuen tutkinnon suorittanut henkilö osaa johtaa tehdaspalvelua omalla vastuualueellaan, suunnitella ja toteuttaa tuotekehityskokonaisuuden,  johtaa  oman  vastuualueensa  toimintaa  tai  suunnitella  tuotantoa omalla vastuualueellaan.

Elintarvikealan  erikoisammattitutkinnon  suorittanut  henkilö  voi  työskennellä  elintarvikealalla tuotanto-, esimies- tai asiantuntijatehtävissä. Hän voi toimia myös alan itsenäisenä yrittäjänä.

Toteutustapa:

  • Monimuoto

Hakeutuminen:

Monimuotototeutus: 1.11.-31.12.2023 (koulutus alkaa 15.2.2024)

Maksullisuus:

Koulutuksen hinta on 750 euroa

Kysy koulutuksesta

Malmivirta Helena

lehtori / liha-ala

+358 50 430 6116

helena.malmivirta@hami.fi

Yli-Hemminki Markus

lehtori / liha-ala

+358504617503

markus.yli-hemminki@hami.fi