Puutarha-alan ammattitutkinto, golfkentänhoito

Tutkintonimike
Golfkentänhoitaja
Kesto
1 vuosi
Laajuus
150 osaamispistettä
Paikkakunta
Lepaa

Sinulleko?

Olet kiinnostunut golfkentänhoidosta tai työskentelet jo golfkentällä ja haluat täydentää osaamistasi ammattitutkinnolla.

Sinustako?

Golfkentänhoitajana osaat hoitaa golfkenttiä ottaen huomioon nurmikenttien kasvutekijät. Tunnet kasvilajit ja heinälajien kasvuvaatimukset ja käyttökohteet. Osaat huolehtia pelialueista ja käsitellä nurmikenttiä erilaisilla leikkuutavoilla ja tehdä muut tarvittavat hoitotyöt. Osaat golfpelin säännöt ja otat ne toiminnassasi huomioon. Voit toimia golfkentänhoidon ammattitehtävissä työntekijänä tai itsenäisenä yrittäjänä.

Golfkentänhoidon osaamisala

Lepaalla on 9-reikäinen golfkenttä, joka toimii myös koulutus- ja tutkimusalueena. Koulutusjaksot ajoittuvat syys-huhtikuulle ja ovat 3-5 päivän mittaisia. Kesällä opiskelijat voivat olla työsuhteessa golfkentällä. Etäjaksoilla opiskellaan itsenäisesti sähköisella oppimisalustalla.

Mitä tutkinnon suorittaminen maksaa?

Koulutuksen hinta on 800 euroa. Lepaalla voi ruokailla kampuksen ruokalassa ja majoittua opiskelija-asunnoissa koulutuspäivinä opiskelijahinnoin. Majoitus varataan ennakkoon Lepaan toimistosta.

Kysy koulutuksesta

Lehmuskoski Petteri

lehtori / puutarha-ala

+358408392945

petteri.lehmuskoski@hamk.fi