Valitse:

Metsäalan perustutkinto, metsätalous

Metsuri-metsäpalvelujen tuottajana osaat toimia puiden kaatajana kiinteistö- ja asuinalueilla ja osaat hoitaa talous- ja virkistysmetsiä. Metsuri-metsäpalvelujen tuottajat työskentelevät esimerkiksi metsäpalveluyrityksissä, kaupunkien metsien hoitajina tai itsenäisinä yrittäjinä tiiviissä yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Esihenkilönä/työnopastajana toimiminen esimerkiksi kausityöntekijöille voi olla myös osa työtäsi.

Lue lisää

Elintarvikealan perustutkinto, meijeriala

Meijeriala on voimakkaan tuotekehityksen, luovien ideoiden ja tulevaisuuden ala. Meijeristinä voit toimia meijeriteollisuudessa mm. maidon vastaanoton ja yhteiskäsittelyn tehtävissä, tuotteiden valmistuksessa tai laadun varmistuksen tehtävissä.

Lue lisää

Yhteishaussa olevat koulutukset

Yhteishaku 2023 aikataulu Hakuaika kevään yhteishaussa: 21.2. klo 8 -21.3.2023 klo 15 Tulokset ilmoitetaan hakijoille aikaisintaan: 15.6.2023Opiskelupaikan vastaanottaminen viimeistään: 29.6.2023Varasijat voimassa: 18.8.2023 asti Yhteishaussa mukana ovat elintarvikealan perustutkinto (meijeri), maatalousalan perustutkinto ja metsäalan perustutkinto (metsätalous). Yhteishaussa voi hakea myös harkinnanvaraisen haun kautta. Harkinnanvaraisesta hausta ja tarvittavien liitteiden toimittamisesta lisätietoja täällä: https://hami.fi/hakutavat/ Yhteishaussa olevat koulutukset

Lue lisää