Kolme metsuriopiskelijaa kantaa tukkia.

Metsäalan perustutkinto, metsätalous

Metsuri-metsäpalvelujen tuottajana osaat toimia puiden kaatajana kiinteistö- ja asuinalueilla ja osaat hoitaa talous- ja virkistysmetsiä. Metsuri-metsäpalvelujen tuottajat työskentelevät esimerkiksi metsäpalveluyrityksissä, kaupunkien metsien hoitajina tai itsenäisinä yrittäjinä tiiviissä yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Esihenkilönä/työnopastajana toimiminen esimerkiksi kausityöntekijöille voi olla myös osa työtäsi.

Lue lisää

Elintarvikealan perustutkinto, meijeriala

Meijeriala on voimakkaan tuotekehityksen, luovien ideoiden ja tulevaisuuden ala. Meijeristinä voit toimia meijeriteollisuudessa mm. maidon vastaanoton ja yhteiskäsittelyn tehtävissä, tuotteiden valmistuksessa tai laadun varmistuksen tehtävissä.

Lue lisää
Kuvakollaasi viidestä kuvasta. Kaksi lehmää. Kaksi ihmistä kokoaa pehmiskonetta. Metsuri sahaa puuta. Traktori hallissa. Kaksi ihmistä istuttaa puskia ulkona.

Yhteishaku

Hae meille opiskelemaan keväisin järjestettävässä yhteishaussa, joka on suunnattu peruskoulun päättäneille hakijoille. Yhteishaussa voi hakea myös, jos hakijalla ei ole aiempaa toisen asteen tutkintoa. Haussa on mukana HAMIssa järjestettävät perustutkinnot eli meijeristin, maaseutuyrittäjän ja metsuri-metsäpalveluiden tuottajan tutkinnot. Yhteishaku tapahtuu osoitteessa www.opintopolku.fi ja yhteishaun alkamisesta tiedotetaan myös HAMIn nettisivuille. Yhteishaussa voi valita seitsemän (7) hakutoivetta.  Hakuaika kevään yhteishaussa: 20.2. klo…

Lue lisää