Opi valmistamaan kombuchaa!

Kombucha-tee on noussut terveystietoisten trendijuomaksi. Kombuchassa on maitohappobakteereita, minkä vuoksi sillä oletetaan olevan terveysvaikutuksia.

Lue lisää
Kolme eri kokoista lasipurkkia täynnä vihenneksia.

Maksuton fermentointipäivä

Tule fermentoimaan kasviksia maksuttomaan työpajaan 27.10.! Kasvisten fermentointi eli hapattaminen on vanha säilöntämenetelmä, jossa maitohappobakteerit muuttavat kasvisten sokereita maitohapoiksi. Tämä estää haitallisten mikrobien kasvua, tuottaa makua ja probiootteja.

Lue lisää

Yritysten jäätelöpajapäivä maanantaina 18.11.2024

Järjestämme jäätelö- ja tuotekehitystyöpajan maanantaina 18.11.2024 klo 8.30-16 Sairiossa. Työpaja on osallistujille maksuton. Päivän aikana tehdään laktoositonta kermajäätelöä ja yhdistetään siihen erilaisia elintarvikealan sivuvirtoja, jotka muuten päätyisivät jätteeksi.

Lue lisää

Aho Johanna

lehtori / elintarvikeala

+358504134988

johanna.aho@hami.fi

Takala Paula

lehtori (erityisopettaja)

+358505632728

paula.takala@hami.fi

Oppimisen tuki -hankkeen projektipäällikkö

Pirnes Iida

ammatillinen ohjaaja / elintarvikeala, projektivastaava MilkWorks-hanke

+358505312830

iida.pirnes@hami.fi

Kampusten avoimet ovet

HAMIn toimipisteillä järjestetään avoimia ovia, joilloin pääset tutustumaan kampuksiin ja niillä tarjottaviin koulutuksiin.

Lue lisää