Kombucha-tee on noussut terveystietoisten trendijuomaksi. Kombuchassa on maitohappobakteereita, minkä vuoksi sillä oletetaan olevan terveysvaikutuksia.
Lue lisääPaikkakunta: Sairio, Hämeenlinna
Maksuton fermentointipäivä
Tule fermentoimaan kasviksia maksuttomaan työpajaan 27.10.! Kasvisten fermentointi eli hapattaminen on vanha säilöntämenetelmä, jossa maitohappobakteerit muuttavat kasvisten sokereita maitohapoiksi. Tämä estää haitallisten mikrobien kasvua, tuottaa makua ja probiootteja.
Lue lisää
Voipäivä opetusmeijerissä – tule valmistamaan omaa voitasi 26.4.!
Tervetuloa osallistumaan voipäivään Hämeenlinnaan! Päivän aikana sinun on mahdollista valmistaa itse voita ammattilaistason laitteilla.
Lue lisää
Yritysten jäätelöpajapäivä maanantaina 18.11.2024
Järjestämme jäätelö- ja tuotekehitystyöpajan maanantaina 18.11.2024 klo 8.30-16 Sairiossa. Työpaja on osallistujille maksuton. Päivän aikana tehdään laktoositonta kermajäätelöä ja yhdistetään siihen erilaisia elintarvikealan sivuvirtoja, jotka muuten päätyisivät jätteeksi.
Lue lisää
Takala Paula
lehtori (erityisopettaja)
+358505632728
Oppimisen tuki -hankkeen projektipäällikkö
Jäätelöpäivät Sairiossa – tule valmistamaan oma jäätelösi ammattilaislaitteilla!
Järjestämme yleisön pyynnöstä lisää suuren suosion saaneita jäätelöpäiviä!
Lue lisää
Sairion ja meijerialan avoimet ovet lauantaina 25.1.2025
Tervetuloa tutustumaan meijerialan toimipisteeseen ja alaan Hämeenlinnan Sairiossa!
Lue lisää
Pirnes Iida
ammatillinen ohjaaja / elintarvikeala, projektivastaava MilkWorks-hanke
+358505312830
Kampusten avoimet ovet
HAMIn toimipisteillä järjestetään avoimia ovia, joilloin pääset tutustumaan kampuksiin ja niillä tarjottaviin koulutuksiin.
Lue lisää