Kombucha-tee on noussut terveystietoisten trendijuomaksi. Kombuchassa on maitohappobakteereita, minkä vuoksi sillä oletetaan olevan terveysvaikutuksia. Juoman väitetään helpottavan ruoansulatusvaivoja sekä parantavan vastustuskykyä ja unenlaatua. Kombuchan pohjana käytetty tee lisää juoman terveellisyyttä.
Tervetuloa valmistamaan kombuchajuomaa maksuttomaan kombuchapäivään Hämeenlinnaan!
Aloitamme päivän lyhyellä kombucha-hetkellä, jolloin tutustumme kombuchaan ja lehtorimme Johanna Aho kertoo teille kombuchan valmistuksesta ja sen hyvistä ominaisuuksista.
Päivän aikana pääset valmistamaan itse oman kombuchan tarjoamistamme raaka-aineista ja saat mukaasi jatkohoito-ohjeet turvalliseen valmistamiseen. Raaka-aineet ja astiat tulevat talon puolesta.
Päivä järjestetään Sairiossa.
Ajankohta: perjantai 14.11.2025 klo 14–17
Hinta: maksuton
Paikka: Kankaistenkatu 33 C, 13220 Hämeenlinna
Koulutukseen otetaan mukaan enintään 12 henkilöä. Ilmoittautuminen on sitova.
Saapumisohje
Kokoonnumme pääovelle, josta siirrymme yhdessä opetusmeijerille. Opetusmeijerille pukeudutaan suojavaatteisiin ja jalkineisiin, jotka saat päivän ajaksi käyttöösi. Omilla vaatteilla opetusmeijerillä työskentely ei ole sallittua. Opetusmeijerillä ei saa käyttää koruja tai kelloja, joten ne voit jättää kotiin tai voimme laittaa ne lukkojen taakse päivän ajaksi.
Kysy lisää:
Koulutuksen tarjoaa Kasvisruokainnovaatioilla kasvuun -hanke
