Koulutamme liha-alan osaajia liha-alalle yrityskohtaisina tai alueellisina ryhminä sekä pienimuotoisen lihanjalostuksen osaajia yleisinä ryhminä Hämeenlinnassa.
Koulutustarjontaamme kuuluvat liha-alan ja elintarvikealan näyttötutkinnot perustutkinnosta erikoisammattitutkintoon.
Elintarvikealan perustutkinto:
Elintarviketeollisuuden ammattitutkinto:
- elintarvikealan osaamisala
- liha-alan osaamisala
Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto:
Elintarvikealan erikoisammattitutkinto:
Liha-alan koulutusohjelma tarjoaa liha- ja elintarviketeollisuudelle sovitettuja koulutuspaketteja, kuten elintarvikealan ammatillisia näyttötutkintoja ja niihin liittyvää koulutusta. Yrityskohtaisten ryhmien lisäksi järjestetään eri yrityksistä tuleville opiskelijoille ns. yleisiä ryhmiä.
Lisäksi pidämme Lopetusasetuksen (1099/2009) edellyttämän kelpoisuuden antavaa koulutusta
Liha-alan täydennyskoulutus
Lisäksi yrityksille on tarjolla koulutustilaisuuksia liharaaka-aineesta, valmistusprosesseista, tuotantohygieniasta, laadusta ja tuoteturvallisuudesta.