• Hyppää ensisijaiseen valikkoon
  • Hyppää pääsisältöön
  • Hyppää alatunnisteeseen
Hämeen ammatti-instituutti

Hämeen ammatti-instituutti

  • Kirjaudu
  • Palaute
  • Hae yhteystietoja
  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • HAKIJALLE
    • PERUSTUTKINNOT
      • Elintarvikealan perustutkinto, elintarviketeknologia
      • Elintarvikealan perustutkinto, liha-ala
      • Elintarvikealan perustutkinto, meijeriala
      • Maatalousalan perustutkinto, maatilatalous
      • Metsäalan perustutkinto, metsätalous
      • Puutarha-alan perustutkinto, puutarhatuotanto
      • Puutarha-alan perustutkinto, viherala
    • AMMATTITUTKINNOT
      • Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto, alkoholijuomien valmistus
      • Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto, liha-ala
      • Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto, meijeriala
      • Elintarviketeollisuuden ammattitutkinto, meijeriala
      • Lähiesimiestyön ammattitutkinto
      • Maatalousalan ammattitutkinto, mehiläistarhaus
      • Maatalousalan ammattitutkinto, tuotantoeläinten hoitaminen
      • Puutarha-alan ammattitutkinto, golfkentänhoito
    • ERIKOISAMMATTITUTKINNOT
      • Elintarvikealan erikoisammattitutkinto
      • Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, johtaminen ja yritysjohtaminen
      • Liikenneopettajan erikoisammattitutkinto
      • Puutarha-alan erikoisammattitutkinto, golfkenttämestari
    • HAE HAMIIN
      • Hakeminen
  • OPISKELIJALLE
    • OPISKELU
      • Opintojen tuki
      • Opinto-ohjaajat
      • Työpaikalla järjestettävä koulutus
      • Kansainvälisyys
      • Todistuskopio
      • Jatko-opinnot
    • ARJEN KÄYTÄNTÖJÄ
      • Opiskelijan elämää Evolla
      • Opiskelijan elämää Hämeenlinnassa
      • Opiskelijan elämää Lepaalla
      • Opiskelijan elämää Mustialassa
      • Opiskelijan elämää Riihimäellä
      • Evon oppimisympäristöt
      • Lepaan oppimisympäristöt
      • Mustialan oppimisympäristöt
      • Sairion oppimisympäristöt
  • TYÖELÄMÄLLE
    • TÄYDENNYSKOULUTUS JA KEHITTÄMISPALVELUT
      • Täydennyskoulutus ja kehittämispalvelut
      • Johtamisen ja esimiestyön täydennyskoulutus
      • Liha-alan täydennyskoulutus
      • Liikennealan täydennyskoulutus
      • Maatalousalan täydennyskoulutus
      • Meijerialan täydennyskoulutus
      • Metsäalan täydennyskoulutus
      • Puutarha- ja viheralan täydennyskoulutus
  • HAMI
    • HAMI OY
      • Hankkeet
      • Hämeen ammatti-instituutti #HAMIS
      • Kurinpitotoimielin
      • Välkky-kumppanuusverkosto
      • #Uusiamis
      • HAMI In English
  • PIKALINKIT
    • PIKALINKIT PALVELUIHIN
      • HAMIn Koronavirus COVID-19 -tiedotus
      • SoleOps
      • Moodle (uusi)
      • Moodle (vanha)
      • Sähköposti
      • ServiceDesk
      • Salasanan vaihto
      • MyFiles
      • Olli
  • YHTEYSTIEDOT
    • YHTEYSTIEDOT
      • Hallinto
      • Koulutuspäälliköt
      • Opintosihteerit
      • Opinto-ohjaajat
      • Asuntolaohjaajat
      • Kirjasto- ja tietopalvelut
      • Lepaan viinitila
    • KAMPUKSET JA KARTAT
      • Kampukset ja kartat
      • Evo
      • Lepaa
      • Mustiala
      • Riihimäki
      • Sairio, Hämeenlinna
      • Korkeakoulukeskus, Hämeenlinna

Elintarvikealan perustutkinto, liha-ala

12.12.2018 by HK Hytönen

Lihaa leikataan

Elintarvikealan perustutkinto, liha-ala

Perustiedot Opintojen sisältö Hakuohjeet

PERUSTIEDOT

tähti

SINULLEKO?

Oletko uusi työntekijä liha-alalla ja haluat oppia alan perusteet.

Pokaali

SINUSTAKO?

Lihatuotteiden valmistajana työskentelet esimerkiksi lihanleikkaamoissa, lihavalmistetuotannossa tai teurastamoissa tai lihan käsittely – ja myyntitehtävissä

HAKUAJAT

Katso tarkemmat hakuohjeet.

  • LIHA-ALAN OSAAJAKSI OPPISOPIMUSKOULUTUKSELLA
  • Aloituspaikat: -
  • Hakuaika alkaa: Ota yhteyttä: Markus Yli-Hemminki, puh. 050 461 7503
  • Hakuaika päättyy: -
  • Valintakokeet: Ei valintakoetta
  • Tulokset: -
  • Paikan vastaanotto: -
  • Opiskelu alkaa: Yksilöllisesti

TIEDOT KOULUTUKSESTA

TUTKINTONIMIKE  Lihatuotteiden valmistaja
KESTO  3 vuotta (henkilökohtaisesta osaamisen kehittämissuunnitelmasta riippuen)
LAAJUUS (OSAAMISPISTETTÄ) 180
PAIKKAKUNTA  Sairio, Hämeenlinna

Opintojen sisältö

Tutkinnon perusteet

Liha-alan osaajaksi!

​Perustutkinnon suorittaminen on paras tapa varmistaa henkilöstön osaaminen liha- ja elintarvikealalla.

Elintarvikealan perustutkinnon suorittaminen varmistaa työntekijän laaja-alaisen osaamisen ja koko elintarvikeketjun tuntemuksen. Elintarvikealan perustutkinnon suorittaminen oppisopimuskoulutuksena on tehokas tapa kouluttaa yritykselle myös uusia työntekijöitä tai laajentaa nykyisten henkilöiden osaamista.

Koulutusta tarjotaan yrityskohtaisina tai alueellisina (usean yrityksen yhteinen koulutus) toteutuksina.

KYSY KOULUTUKSESTA

  • Markus Yli-Hemminki
  • Puh. +358 50 461 7503
  • markus.yli-hemminki@hamk.fi
  • Helena Malmivirta
  • Puh. +358 50 430 6116
  • helena.malmivirta@hamk.fi
  • HAKUOHJEET

    • Jatkuva haku

    Jatkuva haku

    Koulutusta tarjotaan yrityskohtaisina tai alueellisina (usean yrityksen yhteinen koulutus) toteutuksina.

    Ota yhteyttä: Markus Yli-Hemminki, puh. +358 50 461 7503, markus.yli-hemminki@hamk.fi. 

    HAMI  Perustutkinnot  Elintarvikealan perustutkinto, liha-ala

    Footer

    Hämeen ammatti-instituutti Oy
    Visamäentie 35 a 13100 Hämeenlinna
    PL 1010 13100 Hämeenlinna
    03 6461
    hami@hamk.fi

    Laskutusosoitteet
    Kampusten osoitteet

    Sivustokartta
    Tietosuoja
    Evästeet
    Alasottoilmoitus
    Saavutettavuusseloste
    Peruutusehdot

    Copyright © 2021 · HAMI on Genesis Framework · WordPress · Kirjaudu sisään

    Sivustollamme hyödynnetään evästeitä, jotta voimme seurata sivuston käyttöä ja kehittää palveluamme. Jatkamalla sivuston käyttöä ilman asetusten muuttamista hyväksyt evästeiden käytön.HyväksyKieltäydyLISÄTIETOJA