
Elintarvikealan perustutkinto, liha-ala
PERUSTIEDOT

SINULLEKO?
Oletko uusi työntekijä liha-alalla ja haluat oppia alan perusteet.

SINUSTAKO?
Lihatuotteiden valmistajana työskentelet esimerkiksi lihanleikkaamoissa, lihavalmistetuotannossa tai teurastamoissa tai lihan käsittely – ja myyntitehtävissä
HAKUAJAT
Katso tarkemmat hakuohjeet.
- LIHA-ALAN OSAAJAKSI OPPISOPIMUSKOULUTUKSELLA
- Aloituspaikat: -
- Hakuaika alkaa: Ota yhteyttä: Markus Yli-Hemminki, puh. 050 461 7503
- Hakuaika päättyy: -
- Valintakokeet: Ei valintakoetta
- Tulokset: -
- Paikan vastaanotto: -
- Opiskelu alkaa: Yksilöllisesti
TIEDOT KOULUTUKSESTA
TUTKINTONIMIKE | Lihatuotteiden valmistaja |
KESTO | 3 vuotta (henkilökohtaisesta osaamisen kehittämissuunnitelmasta riippuen) |
LAAJUUS (OSAAMISPISTETTÄ) | 180 |
PAIKKAKUNTA | Sairio, Hämeenlinna |
Opintojen sisältö
Liha-alan osaajaksi!
Perustutkinnon suorittaminen on paras tapa varmistaa henkilöstön osaaminen liha- ja elintarvikealalla.
Elintarvikealan perustutkinnon suorittaminen varmistaa työntekijän laaja-alaisen osaamisen ja koko elintarvikeketjun tuntemuksen. Elintarvikealan perustutkinnon suorittaminen oppisopimuskoulutuksena on tehokas tapa kouluttaa yritykselle myös uusia työntekijöitä tai laajentaa nykyisten henkilöiden osaamista.
Koulutusta tarjotaan yrityskohtaisina tai alueellisina (usean yrityksen yhteinen koulutus) toteutuksina.
KYSY KOULUTUKSESTA
HAKUOHJEET
Koulutusta tarjotaan yrityskohtaisina tai alueellisina (usean yrityksen yhteinen koulutus) toteutuksina.
Ota yhteyttä: Markus Yli-Hemminki, puh. +358 50 461 7503, markus.yli-hemminki@hamk.fi.