Webinaari on suunnattu elintarvikealan yrityksille, TKI-toimijoille sekä oppi- ja tutkimuslaitoksille, jotka ovat kiinnostuneita tuotekehityksen ja tutkimuksen tarjoamista mahdollisuuksista Hämeen alueella. Pääset tutustumaan hämäläisten koulutusorganisaatioiden tutkimus- ja kehitystiloihin livestriimauksen kautta – suoraan paikan päältä!
Haluatko kehittää uutta tuotetta tai parantaa nykyistä reseptiä hämäläisiä raaka-aineita ja sivuvirtoja hyödyntäen? Webinaarissa saat vastauksia siihen, miten voit hyödyntää Hämeen infrastruktuureja elintarvikealan tuotekehitykseen ja innovaatioihin.
Esittelemme elintarvikealan tutkimus- ja kehitysympäristöjä, jotka tukevat koko tuotantoketjun kehitystä aina raaka-aineanalyyseistä valmistusprosesseihin. Erityistä huomiota kiinnitetään sivuvirtojen prosessointiin ja hyödyntämiseen, mikä tarjoaa uusia mahdollisuuksia resurssitehokkaaseen tuotekehitykseen.
Aika:
3.10.2024 klo 9:00-11:00
Paikka:
Verkossa
Ilmoittautumista ei vaadita, voit liittyä mukaan seuraavalla linkillä: https://hamk.zoom.us/j/63130425886
Webinaaria ei tallenneta.
Ohjelma
Klo 9:00 Tilaisuuden avaus – Susanna Peltonen ja Sanna Lento, Hämeen ammattikorkeakoulu
Klo 9:15 Hämeen ammattikorkeakoulun elintarvikealan tutkimus- ja kehitystilat – Susanna Peltonen
Klo 9:45 Lepaan viinitila ja Sairion opetusmeijeri, Hämeen ammatti-instituutti – Miika Riekkinen ja Merja Leikkainen
Klo 10:15 Food Pilot Plant, LAB-ammattikorkeakoulu – Pasi Raja
Klo 10:45 Loppusanat ja kysymykset
Webinaarin järjestävät HÄMILIS: Hävikki minimiin, lisäarvo maksimiin ja Kasvisruokainnovaatioilla kasvuun -hankkeet. Molemmat hankkeet saavat osarahoitusta Euroopan unionilta.