Kekri-ilta maanantaina 10.11. (Täynnä)

Ajankohta
10.11.2025
Kellonaika
16-20
Paikkakunta
Hämeenlinna

Lämpimästi tervetuloa viettämään yhteistä hetkeä ruoanvalmistuksen ja syksyisten makujen parissa! Järjestämme rennon ja inspiroivan kokkaustapaamisen, jossa valmistamme yhdessä herkullisen kolmen ruokalajin kasvismenun.

Paikka: Koulutuskeskus Tavastia, A-Rakennus, opetuskeittiö, Hattelmalantie 8, Hämeenlinna
Päivämäärä ja aika: ma 10.11.2025 klo 16-20
Varusteet: Keittiöön sopiva vaatetus – muut tarvikkeet löytyvät paikan päältä!

Aikataulu:
16-16.30 Kekrin juurilta tähän päivään. Outi Koskinen, Hakolan marjatila
16.30-18.30 ohjeistus, aktiivista keittiötyöskentelyä
18.30-19.30 ruokapöydän antimista nauttiminen yhdessä

Tule mukaan kokkaamaan, jakamaan ideoita ja nauttimaan hyvästä ruoasta ja seurasta!

Kokkausilta on nyt täynnä. Tervetuloa muihin tapahtumiimme!

Lisätietoja antaa

Koskinen Pirjo-Maija

lehtori / alkoholijuomien valmistus

+358400398074

pirjo-maija.koskinen@hami.fi

Kokkausillan tarjoaa Kasvisruokainnovaatioilla kasvuun -hanke

Koulutuskuntayhtymä Tavastian logo.
HAMI-logo.
Euroopan unionin osarahoittamaa.