Lämpimästi tervetuloa viettämään yhteistä hetkeä ruoanvalmistuksen ja syksyisten makujen parissa! Järjestämme rennon ja inspiroivan kokkaustapaamisen, jossa valmistamme yhdessä herkullisen kolmen ruokalajin kasvismenun.
Paikka: Koulutuskeskus Tavastia, A-Rakennus, opetuskeittiö, Hattelmalantie 8, Hämeenlinna
Päivämäärä ja aika: ma 10.11.2025 klo 16-20
Varusteet: Keittiöön sopiva vaatetus – muut tarvikkeet löytyvät paikan päältä!
Aikataulu:
16-16.30 Kekrin juurilta tähän päivään. Outi Koskinen, Hakolan marjatila
16.30-18.30 ohjeistus, aktiivista keittiötyöskentelyä
18.30-19.30 ruokapöydän antimista nauttiminen yhdessä
Tule mukaan kokkaamaan, jakamaan ideoita ja nauttimaan hyvästä ruoasta ja seurasta!
Kokkausilta on nyt täynnä. Tervetuloa muihin tapahtumiimme!
Lisätietoja antaa
Kokkausillan tarjoaa Kasvisruokainnovaatioilla kasvuun -hanke


