Järjestämme jäätelö- ja tuotekehitystyöpajan maanantaina 18.11.2024 klo 8.30-16 Sairiossa. Työpaja on osallistujille maksuton. Päivän aikana tehdään laktoositonta kermajäätelöä ja yhdistetään siihen erilaisia elintarvikealan sivuvirtoja, jotka muuten päätyisivät jätteeksi.
Sivuvirta- ja makukokeiluja tulee olemaan 5 kappaletta. HAMIsta tulee kokeiluun omenien ja vadelmien sivuvirrat. Jos osallistutte päivään, voitte ehdottaa oman sivuvirtanne mukaan jäätelökokeiluun!
Jäätelöpajapäivä maanantaina 18.11.2024
8.30 Jäätelöpaja jäätelömestari Rea Tammisen johdolla
11.30-12.30 Omakustanteinen lounas Sairiossa
12.30 -16 Jäätelönvalmistus jatkuu:
- Innovoi uusi tuote -tuotekehityspaja HAMKin johdolla
- maistetaan ja analysoidaan päivän aikana tehtyjä jäätelöitä
Mukaan mahtuu 20 osallistujaa.
Osoite on Kankaistenkatu 33 C, 13220 Hämeenlinna.
Huom. Jäätelönvalmistuksessa käytetään meijerin suojavarusteita ja kenkiä. Jokaisen yrityksenne osallistujan täytyy tehdä oma ilmoittautuminen, jotta voimme varata jokaiselle oikean kokoiset suojavaatteet.
Lisätietoja antaa:
Työpaja on osa hankkeita:
- HÄMILIS: Hävikki minimiin, lisäarvo maksimiin hami.fi/hankkeet-2/hamilis-hanke/
- Häme Goes into Ecosystems hameenliitto.fi/elinvoima-ja-kehittaminen/projektit/hame-goes-into-ecosystems/