Hedelmä- ja marjaviinit

Lepaan Anna

Omena-valkoherukkaviini, alk. 11 til-%
Lepaan Anna saatavana myös Alkon tilausvalikoiman kautta. Alkon tuotenumero 936697.

Lepaan Anna on vuodesta toiseen viininystäviemme suurin suosikki, jonka suosio johtunee Annan mutkattomasta ja pehmeästä mausta. Anna maistuu sellaisenaan ystävien seurassa. Ennakkoluulottomampi voi kokeilla makeahkoa viiniämme myös ruokajuomana, esim. Lepaan tomaateista valmistetun tomaattikeiton kanssa.

Lehtorin omenaviini

Kuiva omenaviini, alk. 11 til-%

Lehtorin omenaviini on kuiva vaalea hedelmäviini. Raaka-aineena on käytetty Lepaan oman hedelmätarhan satoa. Tuotetta pullotetaan keväisin rajoitettu erä ja sitä on saatavilla ainakin kesäkauden ajan.

Hinnonmäen rosé

Puolikuiva rosémarjaviini, alk. 11 til-%.

Kesän raikas ja maukas rosé valmistetaan kotimaisista punaisista viinimarjoista. Hinnonmäen Rosé on parhaimmillaan viilennettynä aperitiivina tai ihan seurusteluviininä.

Packalén aronia-variksenmarjaviini

Kuiva punainen marjaviini, alk. 12 til-%.
Saatavana myös Alkon tilausvalikoiman kautta. Alkon tuotenumero 930577

Pehmeä, punaviinimäinen ruokaviini, jossa variksenmarjan hentoa aromia ryhdistää aronian tanniinisuus ja mustaherukan hapokkuus. Sopii erityisesti riistaruokien kaveriksi. Tarjoillaan punaviinin tapaan noin 18-asteisena.

Ribes mustaherukka

Puolimakea punainen marjaviini, alk. 11,5 til-%.

Ribes Mustaherukka valmistetaan Lepaalla kasvatetusta Hedda-mustaherukasta. Viini soveltuu hyvin ruokaviiniksi liha- ja linturuokien kanssa sekä seurusteluun ja juustojen kanssa nautittavaksi. Tarjoilu huonelämpötilassa tai hieman viilennettynä.​

Ribes valkoherukka

Puolikuiva vaalea marjaviini, alk. 11 til-%.

Ribes Valkoherukka on viinillinen, keskitäyteläinen marjaviini, joka on valmistettu kotimaisista, aromikkaista valkoherukoista.

Hinnonmäen punainen

Puolikuiva punainen marjaviini, alk. 11 til-%.

Hinnonmäen Punainen on sekoitettu punaisista ja mustista viinimarjoista sekä mustikasta. Herukoiden pirteä hapokkuus täydentää mustikan hentoa aromia.

Lepaan lämmin

Makea mustaherukkaviini, alk. 11 til-%.
Saatavana myös Alkon tilausvalikoiman kautta. Alkon tuotenumero 910057.

Lepaan Lämmin on mustaherukasta valmistettu makea, punainen marjaviini, joka on maustettu Lepaan yrteillä. Parhaimmillaan lämpimänä glögityyppisesti tarjoiltuna. Rajoitettu saatavuus.