Tule meille töihin asuntola- ja ammatilliseksi ohjaajaksi

Haemme asuntola- ja ammatillista ohjaajaa maatilatalouden osaamisalalle Mustialaan sijaiseksi määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 10.1.-31.5.2022.

Asuntolaohjaajan työnkuva
Opiskelijoiden ollessa lähijaksoilla yksikössämme työkuvanasi on asuntolanohjaaja. Tehtäviisi kuuluu mm. asuntolassa asuvien opiskelijoiden kokonaisvaltainen ohjaaminen, huoltajien kanssa toimiminen sekä asuntolan vapaa-ajan toiminnan suunnittelu ja toteutus.

Ammatillisen ohjaajan työnkuva
Työnkuvaasi kuuluu mm. opiskelijoiden ohjaus ja tukeminen opiskelussa. Toimit vahvassa yhteistyössä opetushenkilöstön kanssa, mutta sinulle on taito ja vahva halu ohjata nuoria myös itsenäisesti. Samoin olet aktiivisessa ohjaustehtävässä työelämässä järjestettävän kouluttautumisen jaksolla oleviin opiskelijoihin ja työpaikkaohjaajiin.

Asuntola- ja ammatillisen ohjaajan työaika on maanantaista torstaihin klo 14-22 ja perjantaisin päivätyönä klo 8-16.

Edellytämme vähintään toisen asteen ammatillista tutkintoa esim. nuoriso-ohjaaja tai vastaavan osaamisen omaavaa tasoa. Arvostamme työkokemusta nuorten ja aikuisten ohjaamisesta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä halua kehittää omaa osaamistasi.

Hakeminen Kuntarekryn kautta viimeistään 8.12.2021.

Lisätietoja tehtävästä antavat pedagoginen koordinaattori Katri Virtanen, katri.virtanen@hamk.fi, puh. 050 5640 820 sekä toimialapäällikkö Jari Latva-Koivisto, jari.latva-koivisto@hamk.fi, puh. 040 8446 275.