Tule meille töihin, asuntola- ja ammatillinen ohjaaja!

Haemme asuntola- ja ammatillista ohjaajaa määräaikaiseen sijaisuuteen Hämeen ammatti-instituuttiin, Mustialan toimipisteeseen 1.2.-30.4.2023 väliselle ajalle.

Tehtävä koostuu kahdesta työroolista:

Asuntolaohjaajan työnkuva

Opiskelijoiden ollessa lähijaksoilla oppilaitoksella työskentelet asuntolaohjaajana toisen ohjaajan työparina. Asuntolaohjaajan tehtäviä ovat mm. asuntolassa asuvien opiskelijoiden kokonaisvaltainen ohjaaminen, huoltajien kanssa toimiminen sekä asuntolan vapaa-ajan toiminnan suunnittelu ja toteutus.

Ammatillisen ohjaajan työnkuva

Opiskelijoiden ollessa työpaikoilla tapahtuvassa koulutuksessa, työnkuvasi on ammatillinen ohjaaja. Ammatillisen ohjaajan työtehtäviä ovat mm. opiskelijoiden ohjaus ja tukeminen opiskelussa ja työelämässä. Toimit vahvassa yhteistyössä opetushenkilöstön kanssa, mutta omaat taidon ja vahvan halun ohjata nuoria myös itsenäisesti. Työaika ammatillisen ohjaajan roolissa on yleistyöaika.

Asuntola- ja ammatillisen ohjaajan työaika on maanantaista perjantaihin klo 8-16 tai klo 14-22.

Edellytämme vähintään soveltuvaa toisen asteen ammatillista tutkintoa. Arvostamme työkokemusta ja koulutusta alalta sekä kokemusta nuorten ja aikuisten ohjaamisesta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä halua kehittää omaa osaamista.

Hakemukset Kuntarekryn kautta viimeistään 5.2.2023. Tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana. Ennen työn alkamista tehtävään valitun on esitettävä rikostaustaote (laki 504/2002).

Lisätietoja tehtävästä antavat Katri Virtanen, katri.virtanen@hami.fi, p. 0505640820 sekä Jari Latva-Koivisto, jari.latva-koivisto@hami.fi, p. 0408446275.