Tule meille projektipäälliköksi!

Haemme projektipäällikköä Hämeen ammatti-instituutin hallinnoimaan Evon uusi aika -hankkeeseen sekä HAMIn luonto- ja ympäristöalan ammatillisen koulutuksen ja työelämäpalveluiden kehittämiseen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2021 – 31.8.2023.

Evon uusi aika -hankkeen tarkoituksena on Evon tiedekansallispuistoon liittyvän tutkimus- ja innovaatiotoiminnan kehittäminen uusiksi palveluiksi ja liiketoiminnaksi yhdessä alueen yritysten kanssa. Hankkeessa edistetään muun muassa verkostoitumista, digitaalisuutta, alueen saavutettavuutta, vastuullista matkailua sekä pk-yritysten tuote- ja palvelutarjonnan monipuolistamista Evon alueella. Hankkeen toteuttaa Hämeen ammatti-instituutti Oy 1.6.2021 – 31.8.2023. Hankkeessa tehdään vahvaa yhteistyötä Kanta-Hämeen pk-yritysten, Metsähallituksen sekä Linnan kehityksen matkailuasiantuntijan ja yritysneuvojien kanssa.

Projektipäällikön tehtävä on hankkeessa osa-aikainen vaihdelleen vuosittain 40-60% välillä ja loput päätoimisesta tehtävästä koostuu HAMIn työelämän koulutus- ja palvelutuotteiden kehittämisestä. Tavoitteena on, että hankkeen rahoituksen päättyessä Evon toimijaverkosto on laajentunut ja tuottanut alueelle uutta yritystoimintaa. Samoin Evon retkeilyalueen tunnettavuus niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin on tuonut alueelle lisää matkailijoita. Lisäksi HAMIn koulutus- ja palvelutoimintaan on kehitetty pk-yritysten liiketoiminnan sekä luonto- ja ympäristöpalveluiden osaamisen kehittämistä palvelevia oppimisalustoja.

Hakijana edellytämme sinulta vahvaa näyttöä pk-liiketoiminnan kehittämisestä ja verkosto-osaamisesta. Sinulla tulee olla soveltuva korkeakoulututkinto joltain em. osaamisalueelta ja kokemusta projektitoiminnasta. Sinulla tulee olla innostusta kehittää luontomatkailua ja -retkeilyä kestävän ja vastuullisen matkailun näkökulmasta. Pedagoginen kelpoisuus luetaan eduksi.

Tehtävään valitaan kuuden kuukauden koeajalla ja ennen työn alkamista tehtävään valitun on esitettävä rikostaustaote (laki 504/2002).

Hakeminen Kuntarekryn kautta viimeistään 15.8.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Tarja Hovila 2.8.2021 alkaen puhelimitse 040 5567 513. Heinäkuun aikana voit lähettää tiedustelusi sähköpostitse tarja.hovila@hamk.fi.