Tule meille kesätöihin!

Kesätyöntekijä/asiakaspalvelutyö

Haemme kesälle 2022 Lepaan viini- ja puutarhamyymälään reipasta kausityöntekijää!

Työ pitää sisällään kassa-ja asiakaspalvelutehtävien lisäksi kahvilatuotteiden valmistusta, lounaan valmistusta ja esillelaittoa sekä siisteyden ylläpitämistä koko myymälässä. Tehtäviin kuuluu myös golfkentän varausjärjestelmän hallinta sekä puutarhamyymälän kasvien hoito ja myynti. Kahvilamme ja myymälämme palvelee seitsemänä päivänä viikossa. Työ on kaksivuorotyötä.

Olet aurinkoinen asiakaspalvelija, jonka hymy ei hyydy kiireen keskellä. Olet tarkka ja osaat organisoida työtehtäviä ja arvostat tyytyväistä asiakasta sekä oman työsi laatua. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä. Hygieniapassi ja anniskelupassi ovat työssä suositeltavia.

Otathan yhteyttä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2022!

Pirjo Koskinen, puh. 0400 398 074, pirjo.koskinen@hami.fi

Organisaation kuvaus

Lepaan viinitilan sydän on tuotantotilojen yhteydessä toimiva viini- ja puutarhamyymälä. Valikoimissa elintarvikkeiden osalta keskitytään suosimaan lähituottajien tuotteita. Oman tuotannon tomaatteja ja muita vihanneksia on tarjolla sesongin mukaan. Viinimyymälästä voi ostaa kaikkia Lepaan viinitilalla valmistettuja tilaviinejä ja siidereitä. Myymälässä on tarjolla sekä lounaskahvila että Lepaan golfkentän varauspalvelut.

Ilmoitus Kuntarekryssä.