Tule meille HAMIin opintosihteeriksi!

Haemme opintosihteeriä HAMIn opintopalveluihin Hämeenlinnaan ajalle 1.11.2021-31.7.2023.

Tarvitsemme opintopalveluiden tiimimme henkilöä, jolla on kokemusta ammatillisen koulutuksen opiskelijahallinnosta ja -järjestelmistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot sekä halua itse kehittyä ja kehittää toimintaa tiimissä.

Tehtävään kuuluu sekä opiskelijoiden yleistä opiskeluun liittyvää neuvontaa että opiskelijahallintoon liittyviä asioita. Opintopalveluiden tiimimme toimii myös opetushenkilöstön tukena ja apuna opiskelijahallintojärjestelmään liittyvien kysymysten osalta. Eduksi katsotaan taloushallinnon ja asianhallintajärjestelmän käytön osaaminen.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa tutkintoa ja työkokemusta sihteeritehtävistä ammatillisessa oppilaitoksessa.

Tehtävä on määräaikainen ja se voi mahdollisesti jatkua määräajan jälkeen.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/202) edellyttää, että tehtävään otettavan henkilön on ennen toimen vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 505/2002 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakeminen Kuntarekryn kautta viimeistään 26.9.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Tarja Hovila puh. 040 5567 513, tarja.hovila@hamk.fi sekä opintopalveluiden päällikkö Mika Heinonen puh. 050 5747 015, mika.heinonen@hamk.fi.