Meijerialan täydennyskoulutus

Meijerialan koulutusohjelmassa tuotetaan työelämän tarpeisiin ammatillista täydennyskoulutusta.

Järjestämme maksullisena palvelutoimintana koulutuksia mm. seuraavista teemoista:

  • Hapatteet ja niiden kasvuolosuhteet
  • Suodatustekniikat
  • Prosessinohjaus ja käynnissäpito

Meillä voit suorittaa myös yksittäisiä tutkinnon osia:

  • Hapanmaitotuotteiden valmistaminen
  • Jäätelöiden ja erikoistuotteiden valmistaminen
  • Kypsytettyjen juustojen valmistaminen
  • Ravintorasvojen ja levitteiden valmistaminen
  • Tuorejuustojen valmistaminen
  • Tuotekehitys elintarvikeyrityksessä

Kysy lisää

Kaunisto Jyri

koulutuspäällikkö / elintarvikeala, maatalousala

+358505745131

jyri.kaunisto@hami.fi