Mustialan lehmien laitumelle lasku 14.5.2024

Ajankohta
14.5.2024
Kellonaika
10.00
Paikkakunta
Mustiala

Tervetuloa seuraamaan lehmien kirmaamista kesälaitumelle!

HAMK ja HAMI järjestävät yhdessä Mustialan kampuksella tapahtuman, jossa kampuksella sijaitsevan opetus- ja tutkimusnavetan lehmät pääsevät kirmaamaan laitumelle kesää varten. Järjestämme ilmaisen ja kaikille avoimen tapahtuman 14.5.2024 klo 10.00 alkaen paikan päällä Mustialassa sekä live-streaminä Youtubesta.

Lehmien seurailun lisäksi sinulla on tapahtumassa mahdollisuus kiivetä opetus- ja tutkimusnavetan ylisille ja kurkata, miltä navetan sisällä näyttää, mitä karjarotuja Mustialassa asuu ja mitä navetan toiminta käytännössä tarkoittaa. Tapahtumaan osallistuvat myös 4H-kerho, sekä Valio välipalapisteellä sekä maitoautollaan, johon osallistujat pääsevät tutustumaan.

Tapahtuman aikana on voit tutustua myös Mustialan maaseutumuseoon sekä historiaa henkivään kampusalueeseen, jossa maatalousalan koulutus on alkanut jo 1840-luvulla. Tällä hetkellä tilallamme asustelee noin 70 lypsävää lehmää, ja siihen kuuluu 185 hehtaaria peltoa.

Streamaamme tapahtuman Youtuben kautta, joten lehmien riemua on mahdollista seurata myös etänä. Youtube-linkki tapahtumaan tulee ainakin HAMKin sivuille, ja jaamme HAMIn ja HAMK Mustialan sosiaalisen median kanavissa.

Tervetuloa Mustialan kampukselle!

HAMKin sivut tapahtumalle

Mustialan lehmien laitumelle lasku

Aika: 14.5.2024 klo 10 alkaen
Paikka: Mustialan kampus sekä Youtubessa