SUJUVA – Sujuvasti maahanmuuttajat töihin elintarvikealalle

SUJUVA- Sujuvasti maahanmuuttajat töihin elintarvikealalle -hanke on Euroopan unionin osarahoittama hanke. Sen toteuttaa Hämeen ammatti-instituutti yhdessä elintarvikealan yritysten kanssa. Hankkeen aikataulu on 1.11.2022-31.10.2025.
SUJUVA-hankkeen tavoitteet ovat:

  • Kartoittaa hyvin toimivat käytänteet ja esteet ulkomaalaistaustaisten henkilöiden työllistymiseen elintarvikealalle.
  • Kehittää elintarvikealan koulutusta selkosuomeksi ja englanniksi.
  • Sparrata yritysten henkilökuntaa vastaanottamaan ulkomaalaistaustaisia työntekijöitä.
  • Kouluttaa ulkomaalaistaustaisille henkilöille elintarvikealalla tarvittavia taitoja esim. hygienia-, työturvallisuus- ja suomalainen työelämä.

Yhteystiedot:

Yli-Hemminki Markus

lehtori / liha-ala

+358504617503

markus.yli-hemminki@hami.fi

Hankkeeseen liittyvät blogitekstit