Slice opiskelijakortti

Tiedote digitaalisesta Slice-opiskelijakortista: Hämeen ammatti-instituutti

Hämeen ammatti-instituutin digitaalinen opiskelijakortti

HAMIn opiskelijana olet oikeutettu maksuttomaan digitaaliseen Slice-opiskelijakorttiin. Kortti toimii virallisena todistuksena opiskeluistasi HAMIssa.

Opiskelijakortti on opinnoistasi riippuen sininen (päätoimiset opiskelijat) tai vihreä (sivutoimiset opiskelijat). Sininen kortti oikeuttaa VR:n ja Matkahuollon etuihin sekä tuhansiin muihin Slice-opiskelijaetuihin halki Suomen.

Mikäli korttisi väri on vihreä, se oikeuttaa kaikkiin muihin opiskelijaetuihin, mutta ei VR:n ja Matkahuollon etuihin. Opiskelijakortti on erittäin hyödyllinen ja sillä voit hyödyntää opiskelijahintaisia palveluja halki Suomen. Siksi se kannattaakin ottaa heti käyttöön opintojen alussa.

Slice-opiskelijakortin käyttöönotto:

Luvan antaminen: Käy antamassa lupa Slicelle digitaalisen opiskelijakortin toimittamista varten Ollissa: Ohje: Lupa siirtää henkilötiedot

Valokuvan antaminen: Siirry lataamaan valokuvasi opiskelijakorttia varten osoitteessa: slice.fi/upload/hami.

Sovelluksen aktivointi: Saat hetken kuluttua sähköpostiisi Slicen aktivointiohjeet. Mikäli viestiä ei vuorokauden sisällä kuulu, tarkista roskapostikansiosi ja ota tarvittaessa yhteyttä info@slice.fi. Lataa Slice.fi-sovellus sovelluskaupastasi ja kirjaudu sisään sähköpostiin saamillasi tunnuksilla.

Kortti on nyt valmis – hyödynnä opiskelijaetusi ja ota ilo irti opiskeluistasi!

Opiskelijakortin vaihtaminen uuteen puhelimeen:

Mikäli vaihdat puhelinta, voit resetoida tunnuksesi osoitteessa slice.fi/resetoi. Syötä lomakkeeseen Slicelle ilmoittamasi sähköpostiosoite. Saat hetken kuluttua sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla saat pian sähköpostiisi uudet sovelluksen aktivointikoodit.

Lisätiedot: slice.fi