Rakastatko jäätelöä? – Nyt sinun mahdollista tulla valmistamaan omaa jäätelöäsi opetusmeijeriin!

Meijerialan lehtorit järjestävät tänä vuonna jäätelöpäivät 18.5. ja 24.8., jolloin kaikilla halukkailla on mahdollisuus valmistaa omaa jäätelöään ammattilaistason laitteilla Sairion opetusmeijerissä.

Sairiossa on kokeilussa jäätelöpäivien järjestäminen, jolloin opetusmeijerin ovet avataan kaikille jäätelönvalmistuksesta kiinnostuneille. Päivän aikana mm. lasketaan jäätelöreseptien ainesosat, valmistetaan jäätelömassa, maistellaan tuotoksia ja tietenkin pakataan jäätelöt mukaan. 

Jäätelöä valmistetaan noin kolme kiloa, joten ihan yhdeltä istumalta jäätelöä ei kannata syödä. Päivään osallistuneet voivatkin ottaa mukaansa omat tuotoksensa, joten Sairioon kannattaa matkata kylmälaukkujen ja -kallejen kera.

Jäätelöpäivän hinta on 75 €, mikä sisältää raaka-aineet, pakkausmateriaalit, laitteiden käytön, opastuksen sekä hygieniavaatteiden lainauksen.

Jos olet haaveillut oman jäätelösi valmistuksesta isommissa määrissä, jäätelöpäivä on loistava tilaisuus päästä kokeilemaan ammattilaistason laitteita ja pakkaamista.

Eivätkö päivät sovi sinulle? Voit kerätä oman jätskiporukan kasaan (vähintään 5 ihmistä) ja toivoa toista päivämäärää Rea Tammiselta.

Lisätietoja antaa:

Tamminen Rea

lehtori / meijeriala

 +358505745066

rea.tamminen@hami.fi

Ps. Valmistamme muuten jäätelöä myös juhliin ja tilaisuuksiin! Jos haluat tilata meiltä juuri tietyn makuiset herkkujäätelöt omiin tilaisuuksiisi, ota yhteyttä Rean ja hän antaa lisätietoja jäätelötilauksen tekemisestä.