Metsäpäivät 4.2.2021

Metsäpäivät järjestetään virtuaalisesti 4.2.2021. Tapahtuma on maksuton ja tarjolla on paljon mielenkiintoista asiaa metsistä.

Valtakunnallisten Metsäpäivien verkkotapahtuma 4.2.2021 tarjoaa neljällä virtuaalisella lavalla metsäalan tuoreinta tutkimustietoa ja päivänpolttavia keskustelunaiheita. Metsäpäivien pääteemana on monimuotoisuus. Tutustu täydentyneeseen ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!


Aika: to 4.2.2021 klo 10–17 Ilmoittaudu mukaan
Valtakunnalliset Metsäpäivät lähestyvät hyvää vauhtia ja ohjelma on täydentynyt entisestään. Kolmen viikon päästä Suomen Metsäyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Eeva Hellström lausuu Metsäpäivien avajaissanat ja johdattelee meidät päivän teemaan otsikolla ”Monimuotoinen tulevaisuus, moninäkökulmaisesti”. Tämän jälkeen ohjelma jatkuu europarlamentaarikko Petri Sarvamaan keynote-puheenvuorolla.

Yhteisen aloituksen jälkeen voit valita mieleisiäsi ohjelmapaloja Tutkimus-, Talous-, Ihminen- ja Tekniikka-lavoilta. Siirtyminen lavojen välillä on helppoa, voit hetkessä vaihtaa lavalta toiselle. Esitykset myös tallennetaan, joten voit palata katsomaan esityksiä myös jälkikäteen. Tallenteen linkki lähetetään ilmoittautuneille, joten kannattaa ilmoittautua mukaan, vaikka tietäisit olevasi tapahtumapäivänä kiireinen.

Asiantuntijaesitysten ja keskusteluiden lisäksi Metsäpäivillä paljastetaan Suomen Metsäyhdistyksen ansioplaketin saaja, julkistetaan Uusi puu -kilpailun finalistit sekä jaetaan Metsämiesten Säätiön Työyhteisön hyvä tyyppi -stipendit.

Metsäpäivien verkkosivuilla voit tutustua ohjelmaan tarkemmin. Löydät ohjelman jaoteltuna sekä kelloajan mukaan että lavoittain.

Tutustu ohjelmaan

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan