Meijerialan täydennyskoulutus

Meijerialan koulutusohjelmassa tuotetaan työelämän tarpeisiin ammatillista täydennyskoulutusta.

Järjestämme maksullisena palvelutoimintana koulutuksia mm. seuraavista teemoista:

  • Hapatteet ja niiden kasvuolosuhteet
  • Suodatustekniikat
  • Prosessinohjaus ja käynnissäpito

Meillä voit suorittaa myös yksittäisiä tutkinnon osia.

Yksittäisten tutkinnon osien toteutukset:

Elintarvikejalostus

Tutkinnon osa: Hapanmaitotuotteiden valmistaminenTutkinnon osa: Jäätelöiden ja erikoistuotteiden valmistaminenTutkinnon osa: Kypsytettyjen juustojen valmistaminenTutkinnon osa: Ravintorasvojen ja levitteiden valmistaminenTutkinnon osa: Tuorejuustojen valmistaminenTutkinnon osa: Tuotekehitys elintarvikeyrityksessä

Elintarviketeollisuus