Meijerialan koulutusohjelmassa tuotetaan työelämän tarpeisiin ammatillista täydennyskoulutusta.
Järjestämme maksullisena palvelutoimintana koulutuksia mm. seuraavista teemoista:
- Hapatteet ja niiden kasvuolosuhteet
- Suodatustekniikat
- Prosessinohjaus ja käynnissäpito
Meillä voit suorittaa myös yksittäisiä tutkinnon osia.
Yksittäisten tutkinnon osien toteutukset:
Elintarvikejalostus
Tutkinnon osa: Hapanmaitotuotteiden valmistaminenTutkinnon osa: Jäätelöiden ja erikoistuotteiden valmistaminenTutkinnon osa: Kypsytettyjen juustojen valmistaminenTutkinnon osa: Ravintorasvojen ja levitteiden valmistaminenTutkinnon osa: Tuorejuustojen valmistaminenTutkinnon osa: Tuotekehitys elintarvikeyrityksessä