Elintarvikealan perustutkinto, liha-ala

Tutkintonimike
Lihatuotteiden valmistaja
Kesto
3 vuotta (henkilökohtaisesta osaamisen kehittämissuunnitelmasta riippuen)
Laajuus
180 osaamispistettä
Paikkakunta
Sairio, Hämeenlinna
Hakuaika
Jatkuva haku

Sinulleko?

Oletko uusi työntekijä liha-alalla ja haluat oppia alan perusteet.

Sinustako?

Lihatuotteiden valmistajana työskentelet esimerkiksi lihanleikkaamoissa, lihavalmistetuotannossa tai teurastamoissa tai lihan käsittely- ja myyntitehtävissä.

Liha-alan osaajaksi!

​Perustutkinnon suorittaminen on paras tapa varmistaa henkilöstön osaaminen liha- ja elintarvikealalla.

Elintarvikealan perustutkinnon suorittaminen varmistaa työntekijän laaja-alaisen osaamisen ja koko elintarvikeketjun tuntemuksen. Elintarvikealan perustutkinnon suorittaminen oppisopimuskoulutuksena on tehokas tapa kouluttaa yritykselle myös uusia työntekijöitä tai laajentaa nykyisen henkilöstön osaamista.

Koulutusta tarjotaan yrityskohtaisina tai alueellisina (usean yrityksen yhteinen koulutus) toteutuksina.

Toteutustapa

  • Monimuoto

Hakeutuminen

Oppisopimuskoulutukseen ei ole tällä hetkellä hakua auki. Ota yhteyttä Markus Yli-Hemminkiin saadaksesi lisätietoja koulutuksesta markus.yli-hemminki@hami.fi

Maksullisuus

Ei maksua

Kysy koulutuksesta

Yli-Hemminki Markus

lehtori / liha-ala

+358504617503

markus.yli-hemminki@hami.fi

Malmivirta Helena

lehtori / liha-ala

+358 50 430 6116

helena.malmivirta@hami.fi