Sinulleko?
Elintarvikealan erikoisammattitutkinto antaa valmiudet työskennellä elintarviketeollisuuden työnjohto-, esimies- tai asiantuntijatehtävissä. Koulutus on tarkoitettu elintarvikealla työskenteleville, jotka haluavat kehittyä elintarvikealan esimiehenä, käynnissäpidon esimiehenä, tuotekehityksessä tai tuotannon suunnittelussa.
Sinustako?
Koulutuksessa opitaan elintarvikealan toimintaprosessiin vaikuttavat tekijät kuten toiminnan suunnittelua, kannattavaa toimintaa, laadunhallintaa, omavalvontaa, lainsäädäntöä, riskienhallintaa ja työturvallisuutta. Lisäksi perehdytään kahteen valinnaiseen osaan kokonaisuuteen eli tehdaspalveluun, tuotekehitykseen, esimiestyöhön tai tuotannon suunnitteluun.
Elintarvikealan erikoisammattitutkinto
Elintarvikealan erikoisammattitutkinnon suorittaneella henkilöllä on laaja-alaiset taidot työskennellä elintarvikealalla monipuolisissa tuotanto-, asiantuntija- tai esimiestehtävissä. Hän osaa toimia elintarvikealan vaihtelevissa ja haasteellisissa työtehtävissä yrityksen prosessien mukaisesti, menetelmät hyvin halliten. Hän kehittää ja ohjaa vastuualueensa prosessia siten kuin kunkin yrityksen toimintaohjeet sekä tavoitteet edellyttävät. Hän toimii työssään voimassaolevan lainsäädännön ja annettujen ohjeiden mukaisesti.
Valinnaisista tutkinnon osista riippuen tutkinnon suorittanut henkilö osaa johtaa tehdaspalvelua omalla vastuualueellaan, suunnitella ja toteuttaa tuotekehityskokonaisuuden, johtaa oman vastuualueensa toimintaa tai suunnitella tuotantoa omalla vastuualueellaan.
Elintarvikealan erikoisammattitutkinnon suorittanut henkilö voi työskennellä elintarvikealalla tuotanto-, esimies- tai asiantuntijatehtävissä. Hän voi toimia myös alan itsenäisenä yrittäjänä.
Toteutustapa:
- Monimuoto
Hakeutuminen:
Monimuotototeutus: 1.11.-31.12.2023 (koulutus alkaa 15.2.2024)
Maksullisuus:
Koulutuksen hinta on 750 euroa