Kauneutta, kierrätystä ja design-muotinäytös

Minna Canthin päivänä su 19.3. järjestetään Suomen ensimmäinen kierrätysvaatteiden design-muotinäytös, jossa on mukana myös ministeri Sirkka-Liisa Anttilan itsenäisyyspäiväjuhlien asuja vuosien varrelta. Musiikki, taide, hyväntekeväisyys ja iloinen yhdessäolo toteutuvat tilaisuudessa, joka pidetään upeassa 120-vuotiaassa Villaforss -huvilassa, Forssan Wahrenin puistossa.

OHJELMA 
12.00: Kahvitus, taloon sekä näytteilleasettajiin tutustuminen, mahdollisuus ostaa uniikkeja designmekkoja, koruja, käsitöitä ja jättää tarjouksia Sirkka-Liisa Anttilan itsenäisyyspäivien puvuista (yli 40 kpl).

13.00: Muotinäytös. Jari Kesäniemen lyhyt puhe 100-vuotiaasta Forssasta. Laulua ja soittoa, Nelle Karjalainen. Kierrätysaiheinen muotinäytös; uniikit designmekot ja asut valtaavat Jugend -talon. Malleina tasa-arvon päivän kunniaksi julkkiksia ja taviksia.

Tauko, mahdollisuus ostoksiin, kahvitteluun, viinibaariin, talon kiertelyyn ja taidenäyttelyyn tutustumiseen. Arpajaislipukkeet.

Ohjelma jatkuu: Arvonnan tulokset selviävät.
Sirkka-Liisa Anttilan itsenäisyyspäivän juhlissa olleiden asujen esittelyä. Mukana mm. Jukka Rintalan suunnittelema puku. Tarjouksia voi jättää Sirkka-Liisalle. Lahjoitusvarat menevät Helsingin lasten sairaalan hyväksi.

Tilaisuuden jälkeen voi ostaa lisää kahvia ja viiniä tms. Mahdollisuus tutustua ständeihin ja tehdä kivoja ostoksia kierrätysteemalla 400 uniikkia mekkoa, laukkuja, käsitöitä, koruja jne.

Ilmoittaudu mukaan! Hinta 15 euroa sis. ohjelman ja kahvituksen. Osa lipputuloista lahjoitetaan YK:n alaiselle UNWoman tasa-arvojärjestölle. Ilmoittaudu mukaan: https://fi.doerz.com/forssa/recycling-clothes-show-art-musik

Tapahtuman mainos

Yhteistyökumppanit:
​​​​​​​Loimi-Hämeen Jätehuolto, Sattumankauppa ja entisöinti, Forssan museo ja kuosikeskus, Kuvataidekoulun opiskelijat ja Forssa 100 korut, Forssan ammatti-instituutin opiskelijat, Design Seija Tamminen, Design Marja Hannula, Forssa Fabrik eli Rykkeri, UnWomen, Lions Club Jokivarsi, Hämeen ammatti-instituutti ja Hämeen ammattikorkeakoulu; Muutoksen kesyttäjä -hanke.