Kaksi avointa työpaikkaa: kesätyöntekijä asiakaspalveluun sekä vuorotteluvapaan sijaisuus

Tule kesätöihin Lepaan viini- ja puutarhatilan myymälään! Haemme kahta työntekijää kesäksi asiakaspalvelutehtäviin.

Kesätyöntekijä asiakaspalveluun

Kesätyöntekijänä toimiit osana viini- ja puutarhamyymälän tiimiä. Osallistut myymälän kaikkiin päivittäisiin työtehtäviin, joita ovat mm. kahvilapalvelut, anniskelu- ja viinimyynti, puutarhakasvien myynti, golftoiminnat, elintarvikemyynti, päivittäissiivoukset. Tehtävässä tarvitaan reipasta asennetta, iloista asiakaspalvelun osaamista ja mielellään työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Työn kesto: 29.4.2024 – 20.10.2024

Palkkaus: 1711,53 + mahdollinen kokemuslisä

Anniskelu- ja / tai hygieniapassi, golfin ja sen varausjärjestelmän tuntemus sekä kielitaito katsotaan eduksi. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen.

Hakemukset tehtävään Kuntarekryn kautta viimeistään 17.3.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa Soile Viljakka 0400-398073.

Vuorotteluvapaan sijaisuus

Vuorotteluvapaan sijaisena toimit osana viini- ja puutarhamyymälän tiimiä. Osallistut myymälän kaikkiin päivittäisiin työtehtäviin, joita ovat mm. kahvilapalvelut, anniskelu- ja viinimyynti, puutarhamyymälätoiminnat, golftoiminnat, elintarvikemyynti sekä päivittäissiivoukset.

Työn kesto: 1.5.2024 – 30.8.2024

Palkkaus määräytyy valitun henkilön pätevyyksien perusteella.

Olet tarkka ja osaat organisoida työtehtäviä sekä arvostat oman työsi laatua. Tehtävässä tarvitaan reipasta asiakaspalvelun osaamista. Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Hygieniapassi ja anniskelupassi ovat työssä suositeltavia. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkata TE-palveluissa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-palveluissa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai on alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai on vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Hakemukset Kuntarekryn kautta viimeistään 17.3.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Soile Viljakka 0400-398073.