Hei sinä kunta-alalla toimiva esimies! Kunta-alan johtamiskoulutukset starttaavat syksyllä 2021

Kaipaatko työhösi työkaluja ja vertaistukea etä- ja hybridijohtamiseen tai varmuutta esimiestyöhön? Suorita esimies- tai johtamistutkinto hybridinä tai kokonaan verkossa!

• LUT kauppakorkeakoulun pitkittäistutkimuksen mukaan luottamus esimiehiin on vähentynyt koronakriisin aikana. Kirsimarja Blomqvistin mukaan jokainen työntekijä on eri tilanteessa ja heillä on erilaisia odotuksia esimiestä kohtaan (Talouselämä, 2021).

• Etä- ja hybridityöskentely ovat tulleet jäädäkseen. Koronan päättyminen ei tarkoita sitä, että työpaikoille palataan entiseen tapaan. Monissa organisaatioissa kyseenalaistetaan vanhat toimintatavat ja etsitään järkevämpiä tapoja toimia.

• Kunta-alan johtamiskoulutuksemme käynnistyvät syyskuussa. Koulutuksemme ovat suunnattu kunta-alan esimiehille, näin pystymme kohdistamaan sisällön paremmin toimialan haasteisiin.

• Kunta-alan johtamiskoulutuksessa valittavanasi on jompikumpi seuraavista tutkinnoista:

  • Lähiesimiestyön ammattitutkinto tai
  • Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto.

Tutkintokoulutuksen aikataulutus on molemmissa tutkinnoissa sama, mutta tehtävien sisällöt vaihtelevat tutkinnon mukaan
• Muiden opiskelijoiden toimiminen samankaltaisessa toimintaympäristössä on korvaamaton tuki opiskelujen aikana. Saat käytännön vinkkejä ja sparrausapua henkilöiltä, joilla on ollut vastaavia haasteita kuin sinulla.

• Ilmoittaudu mukaan 10.9.2021 mennessä.
Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto tai Lähiesimiestyön ammattitutkinto.
 Koulutuksen aloitus järjestetään luonnonkauniissa Lepaan miljöössä 29.-30.9.2021. Näin varmistamme verkostoitumisen muiden alan toimijoiden kanssa. Lepaan päivien anti onnistuu vaihtoehtoisesti myös verkossa.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

• Tutkinnon suorittamisen aikana saat työkaluja johtamistyöhösi ja osaamisesi kehittämiseen. Opiskelu on käytännönläheistä ja sidoksissa omaan johtamistyöhösi. Tutkinnon suorittaminen auttaa sinun lisäksesi myös työyhteisöäsi ja työnantajaasi.

• Aloitusseminaari Lepaalla 29.-30.2021, tarkempi ohjelma alla. Vaihtoehtoisesti Lepaan päivien anti saatavilla myös verkossa.

Kenelle: henkilöille, jotka tekevät johtamistyötä kunta-alan organisaatiossa.

Mitä: omien johtamistaitojen ja työyhteisön toiminnan kehittäminen, tutkinnon suorittaminen.

Miten: tutkintokoulutus (monimuoto), ohjauskeskustelut käytännön johtamistyön haasteista ja tutkinnon suorittamisesta, työpaikalla tapahtuva oppiminen.

Kesto: henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti, keskimääräinen opiskeluaika on noin 1,5 vuotta.

Koulutuksen hinta. Tutkintokoulutuksen ja tutkinnon hinta on 689 € ja se laskutetaan opiskelijalta. Tutkinnon suoritettuasi olet oikeutettu Työllisyysrahaston myöntämään ammattitutkintostipendiin (400 €).

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

• Tutkintokoulutuksessa opit mm. perehdyttämään sekä ohjaamaan ja suunnittelemaan työryhmäsi työskentelyä. Tutkinnon suorittaneiden mielestä esimiehenä kasvaminen on ollut koulutuksen parasta antia. Tutkinnon suorittaminen suunnitellaan sen mukaan, mitä jo osaat ja mitkä ovat ammatilliset tavoitteesi.

• Aloitusseminaari Lepaalla 29.-30.9.2021, tarkempi ohjelma alla. Vaihtoehtoisesti Lepaan päivien anti saatavilla myös verkossa.

• Kenelle: Lähiesimiehenä toimiville henkilöille, esimiestyötä kunta-alan organisaatiossa aloittaville henkilöille.

• Mitä: Esimiestaitojen ja työyhteisön toiminnan kehittäminen, tutkinnon suorittaminen.

• Miten: tutkintokoulutus (monimuoto), ohjauskeskustelut käytännön esimiestyön haasteista ja tutkinnon suorittamisesta, työpaikalla tapahtuva oppiminen.

Kesto: Henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti, keskimääräinen opiskeluaika on noin 1 vuosi.

• Koulutuksen hinta: Tutkintokoulutuksen ja tutkinnon hinta on 419 € ja se laskutetaan opiskelijalta. Tutkinnon suoritettuasi olet oikeutettu Työllisyysrahaston myöntämään ammattitutkintostipendiin (400 €).

Kuntajohtamisen aikataulu esimiestyön ja johtamisen opiskelijoille
– webinaarit klo 9-12, jos suoritat tutkintoa verkossa

Lepaan päivät 29.-30.9. kokopäivän koulutuksia, päivien anti vaihtoehtoisesti myös verkossa

Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin.

Kysy lisää:

Seppälä Minna

lehtori, pedagoginen koordinaattori / johtaminen ja yrittäjyys

+358400975024

minna.seppala@hami.fi