Haemme sinua yrittäjyyden ja liiketoiminnan lehtori

Oletko kokenut liiketoiminnan ja yrittäjyyden osaaja? Haluatko olla mukana innostamassa opiskelijoitamme yrittäjyyyteen ja kehittämässä toimintaamme yhdessä työelämän osaajien kanssa?

Haemme yrittäjyyden ja liiketoiminnan lehtoria määräaikaiseen työsuhteeseen vahvistamaan johtamisen, esihenkilötyön ja yrittäjyyden tiimiä.

Lehtorin tehtävään kuuluu opetus-, ohjaus- ja arviointitehtävät yrittäjyyden ammattitutkinnossa, perustutkintojen yhteisissä tutkinnon osissa sekä liiketoimintaan liittyvissä kokonaisuuksissa muissa ammatillisissa tutkinnoissa. Lisäksi työhön kuuluu koulutusten ja kehittämispalveluiden suunnittelu ja toteutus sekä monipuolinen yhteistyö työelämän edustajien kanssa. Pääasiallinen toimipaikka on Lepaalla, mutta opetustehtäviä on muillakin HAMIn toimipaikoilla sekä verkossa.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, työelämäverkostojen hyödyntämistä, organisointikykyä, innovatiivista otetta opetus- ja ohjaustyöhön sekä valmiuksia reagoida nopeasti muuttuvaan toimintaympäristöön. Ammatillisen koulutuksen tuntemus, kiinnostus verkko-oppimisympäristöjen kehittämiseen sekä monipuolisten opetusmenetelmien osaaminen ja valmiudet toimia englannin kielellä katsotaan hakijalle eduksi.

Edellytämme asetuksen (986/1998) mukaista kelpoisuutta: tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuisia pedagogisia opintoja ja vähintään kolmen vuoden työkokemusta yrittäjyyteen liittyen. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi (3 v) valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia. Ennen työn alkamista tehtävään valitun on esitettävä rikostaustaote (laki 504/2002).

Hakemukset Kuntarekryn kautta viimeistään 12.2.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. rehtori Pia-Maria Haltia, pia-maria.haltia@hami.fi, 0400-807558.