Avoin työpaikka: erityisopettaja

Haemme Hämeen ammatti-instituuttiin ammatillista erityisopettajaa määräaikaiseen kehittämistehtävään ajalle 1.2.2024-30.6.2025. Työ on kokoaikaista ja palkkaus määräytyy Sivistan työehtosopimuksen mukaan.

Erityisopettaja kartoittaa, kehittää ja vahvistaa oppimisen tuen tunnistamista ja erityisen tuen / erityisopetuksen järjestämistä. Tuen muotoja ja tuen toteutusta kehitetään eri tutkintomuodoissa, tutkinnon osissa ja eri oppimisympäristöissä. Tavoitteena on edistää yhteistyötä Hämeen ammatti-instituutin erityisopettajien, eri tutkinnon osien opettajien ja muun ohjaushenkilöstön välillä, sekä vahvistaa erityisopettajien konsultatiivista roolia.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, opettajan pedagogista pätevyyttä ja ammatillisen erityisopettajan kelpoisuutta.

Eduksi katsomme opinto-ohjaajan kelpoisuuden ja vahvan kokemuksen erityisopetuksesta. Työ edellyttää matkustusvalmiutta Kanta-Hämeen alueella.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimuksen (Sivista) mukaisesti. Työsuhteen alussa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen työn alkamista tehtävään valitun on esitettävä rikostaustaote (laki 504/2002).

Hakemukset tehtävään Kuntarekryn kautta viimeistään 7.1.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa HAMIn rehtori Pia-Maria Haltia, pia-maria.haltia@hami.fi, 0400-807 558.